Star Wars

Bejelentették a 2016-os Star Wars spin-off filmet


Lucasfilm hivatalos közleményben jelentette be, hogy 2016. december 16-án érkezik az első olyan Star Wars film, ami független az új trilógiától. A közleményben elismerik azt a nem meglepő tényt, hogy több önálló mozifilmet is tervbe vettek a stúdiónál. Az első ilyen spin-off rendezője Gareth Edwards lesz, aki a 2010-es Monsters és a most bemutatott Godzilla rendezői székében is megfordult. “Amióta láttam a Star Warst, azóta tudom pontosan, hogy mit szerettem volna az életem hátralévő részében tenni: csatlakozni a Felkelők Szövetségéhez!” – nyilatkozta Edwards.

A forgatókönyvet Gary Whitta fogja írni, akinek a The Book of Eli illetve az After Earth történetét köszönhetjük, és aki szerint az első Star Wars mozifilm volt élete nagy inspirációja.

Hogy pontosan mi lesz a film címe, ki lesz a főszereplője, arról nem szól a közlemény. Ha hihetünk a pletykáknak, akkor elképzelhető, hogy Boba Fett lesz a főszereplő, de ezt egyelőre hivatalosan senki sem erősítette meg.


28 hozzászólás on Bejelentették a 2016-os Star Wars spin-off filmet

  1. Han Solo

    Az Éli könyve tűrhető volt (egyszer nézhető posztapokaliptikus agymenés), de a Föld után totál katasztrófa, igazi szégyen az alkotókra nézve. Ezek után rémült szorongással várom, mit fog összeollózni Whitta.
    Miért nem engem kértek meg, hogy írjak nekik egy jó forgatókönyvet? Végül is ott voltam a polgárháborúban kezdetektől. (Han Solo)

Comments are closed.