TV

Battlestar Galactica Blood & Chrome – ki tudja, mikor jön és hova


A backdoor pilotnak szánt epizód forgatási munkálatai elvileg készen vannak, de az utómunkálatok még sehol sem tartanak, és teljesen bizonytalan, hogy mikor kerül bemutatásra a 2 órás tévéfilm. Ha egyáltalán még backdoor pilotról és tévéről beszélünk.

Egyelőre még semmilyen végleges döntés nincs a Blood & Chrome-ról, ugyanakkor az is lehetséges, hogy nem is a tévéképernyőkön fog debütálni a Battlestar Galactica újabb előzménysorozata. Hanem az is lehetséges, hogy webes filmként vagy sorozatként fogják bemutatni a két órás alkotást.

A Blood & Chrome eredetileg websorozatként indult volna, aztán a Caprica törlése miatt döntöttek úgy, hogy mégis televíziós sorozatot csinálnak belőle… aztán lehet, hogy mégis a weben fogjuk látni a végeredményt. Mindenesetre a speciális effektek jelentős részével még nem végeztek, hiába van leforgatva a film, emiatt viszont még nincs kitűzve pontos dátum a bemutatóra. Ami valószínűleg azt is jelenti, hogy idén már nem is láthatjuk a fiatal Adama első kalandjait és az első cylon háború történetét.

[slideshow id=4]


13 hozzászólás on Battlestar Galactica Blood & Chrome – ki tudja, mikor jön és hova

 1. Hát én vártam, de a Caprica-t is törölték… Mostanában Amerikának egyetlen scifi folytatás és spinoff sem jó… 🙁
  Így járt a Stargate Universe is… 🙁

 2. istenem, mennyire szánalmas csatorna lett a syfy… a BSG óta nem volt normális húzásuk, a Caprica egy zseniális pilot után egy buta vacak lett, más meg említésre sem érdemes…

 3. Azt se tudtam, hogy van :). De a fene egyen meg benneteket, most már várom. Vagy tudjátok mit? Minek várnánk arra a hülye syfy csatornára? Csináljuk meg mi magunk :)).

 4. ranger

  Írni kellene Obamának, hogy ő mint köztudottan sci-fi kedvelő elnök, igazán elkülöníthetne egy kis összeget a kulturális alapból a vetélkedők és realityk miatt lehetetlen helyzetbe került amerikai mítoszok, a sci-fi sorozatok számára. Lehet, hogy vannak nagyobb gondjaik is, de hogy adnak pénzt nagyobb hülyeségekre az is biztos. Merras mint nagy internyet rajongó megszerkeszthetné a peticíót. “Dear Mr President! We are the rangers…” 🙂

 5. @ranger – hja, jó ötlet 🙂

  @Annatar – egész egyszerűen elképedve állok a Syfy utóbbi hónapokban megtörtént ámokfutásai előtt, ez tényleg a pankrációcsatorna irányába megy.

  Megnéztem múlt héten az Alphast pl., egy halovány, lebutított The 4400 klón, Dr. Houseból és CSI-ból összelopkodott effektekkel – nekik ez a scifi, hát gratulálok.

 6. Amúgy az Alphas még akár jó is lehetne, végülis a képességek nem rosszak, főleg a hátulütőkkel együtt, de maga a sztori annyira sablonos és érdektelen, hogy szörnyű. De inkább az Eurekát folytatnák, az legalább élvezhető…

 7. Attila

  Christopher Kubasik egyik fórumbejegyzése mindent megmagyaráz:

  “I still remember one of my meetings at SyFy… the executive is introducing herself:

  “I hate science fiction. Why am I here? I needed a job.”

  True story. “

Leave a Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük