TV

Battlestar Galactica Blood & Chrome – ki tudja, mikor jön és hova


A backdoor pilotnak szánt epizód forgatási munkálatai elvileg készen vannak, de az utómunkálatok még sehol sem tartanak, és teljesen bizonytalan, hogy mikor kerül bemutatásra a 2 órás tévéfilm. Ha egyáltalán még backdoor pilotról és tévéről beszélünk.

Egyelőre még semmilyen végleges döntés nincs a Blood & Chrome-ról, ugyanakkor az is lehetséges, hogy nem is a tévéképernyőkön fog debütálni a Battlestar Galactica újabb előzménysorozata. Hanem az is lehetséges, hogy webes filmként vagy sorozatként fogják bemutatni a két órás alkotást.

A Blood & Chrome eredetileg websorozatként indult volna, aztán a Caprica törlése miatt döntöttek úgy, hogy mégis televíziós sorozatot csinálnak belőle… aztán lehet, hogy mégis a weben fogjuk látni a végeredményt. Mindenesetre a speciális effektek jelentős részével még nem végeztek, hiába van leforgatva a film, emiatt viszont még nincs kitűzve pontos dátum a bemutatóra. Ami valószínűleg azt is jelenti, hogy idén már nem is láthatjuk a fiatal Adama első kalandjait és az első cylon háború történetét.

[slideshow id=4]