Sci-Fi Filmek

Az új Blade Runner írója jegyzi a Prometheus folytatását


Bár a Prometheus kritikai fogadtatása vegyes volt, a jegybevétel nem alakult rosszul – így a Fox és Ridley Scott már dolgoznak egy ideje a folytatáson. A Variety híradása szerint pedig a folytatás új forgatókönyvírót kapott, méghozzá Michael Green személyében.

Green már dolgozott együtt Scott-tal, méghozzá az Blade Runner mozifilmen, amit az Alcon tervez leforgatni. A forgatókönyvíró dolgozott már a Smallville és a Heroes sorozatokon is, valamint a Green Lantern mozifilmet is ő jegyezte, valamint egy 2016-ra datált The Flash mozifilmet is ő írhat majd.

Hogy a Prometheus folytatás mikor érkezhet meg a mozikba, az még nyitott kérdés, ahogy azt sem lehet tudni még, hogy a folytatást is Scott fogja-e rendezni, vagy csak producerként vesz részt a munkában.


36 hozzászólás on Az új Blade Runner írója jegyzi a Prometheus folytatását

  1. János Fakász – az angol nyelvű források ezen hír kapcsán Blade Runner remake-et emlegetnek, de a korábbi BR-es hírek meg inkább folytatásról szólnak. Az Alcon szerződése elvileg meg sem engedi, hogy az eredeti BR filmhez bármilyen formában hozzányúljanak.

  2. “LÓFASZT! Nehogy maa’!” Remake-nek semmi értelme, még a trükkök és látvány szempontjából sem. Az eredeti csodás műgonddal készült, nincs az a CGI, ami azoknak a maketteknek és megvilágításnak a nyomába érhet! A filmről magáról nem is beszélve. Ridley Scottnak sajnos bizonyítania kell a Prometheus után, hogy ezùttal nem egy olyan forgatókönyvíróval dolgozik, aki hülye, mint a seggem kifordítva.

Comments are closed.