Mozi - TV

11 hozzászólás on Avatar folytatás és DVD, Blu-ray kiadás

 1. Úgy tűnt, a navi szex sajna nagyon hasonló az emberihez. Lehetne esetleg valami egzotikus, pl hogy egymás lábujjait kell szopogatniuk a megtermékenyítéshez.

 2. zombee

  Várom már a kreatív sufni pornó filmeseket is.Fogják még egymás bojtjait szopogatni 😀

 3. mib4

  sajnos el szőrnyit hogy lesz folytatás mert ez igy jo ahogy van mért kell tovább kavarni a dolgokat???? mindenki örül hogy szegény na’vik is végre békében lehetnek erre folytatják mert biztos hogy folytatják főleg azt ami pénzt hoz……….
  -szerintem el fogják rontani a következő részeket mert már nem maradandót akarnak csinálni csak pénzt…..
  -olvastam hogy mikor kijön (állítólag) április közepén dvd be a film akkor ki maradt részek benne lesznek és abba a kimaradt szex jelenetek ami szerintem a filmet baromira el rontja…….
  de reménykedem hogy ha már úgyis folytatják akkor jól csinálják azt, remélem tudják hogy az emberek ugyis a jó filmre vevők 😀

 4. @mib4: én azt tippelem, hogy az ominózus kekszjelenet az egy nagyon a’la natúr, 12-es korhatár karikás valami lesz, aminek egy pontján majd szépen egymásba fonják a hajukat, mint ahogy az állatokkal szokták. 🙂

 5. Necrid

  neee,ne legyen folytatás,ez így jó ahogy van,ennek nem kell folytatás,ellesz rontva tuti:S

 6. mat3y

  Mik ezek a negatív vélemények a folytatással kapcsolatban?
  James Cameronban lehet bízni, biztos, hogy nem rontja el. 🙂 Biztos még mutat még egy-két olyan dolgot amitől tátva fog maradni a szánk.

Leave a Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük