TV

Átalakul az AXN Sci-Fi és az AXN Crime – jön az AXN Black és az AXN White


AXN_Black

Az AXN Sci-Fi és az AXN Crime helyén indul a Sony Pictures Television két újabb adója, az AXN Black és az AXN White. Az új csatornák a kibővített műsorkínálat mellett megtartják a két tematikus adó legjobb sci-fi és krimi műfajú sorozatait is. Íme az AXN sajtóközleménye.

A Sony Pictures Television (SPT) Networks Magyarországon is elindítja az AXN Black és AXN White csatornáit. A két új tévécsatorna októbertől érhető majd el hazánkban, és ezzel egy időben Lengyelországban, Romániában, Bulgáriában, Csehországban és Szlovákiában is megkezdi sugárzását.

Az AXN White inspiráló, erős karaktereket bemutató amerikai és európai sorozatokat, valamint filmeket vetít majd. Főműsoridőben lesz látható Az ügyféllista (The Client List) c. sorozat, a sikerkönyvből készült Ízek, imák, szerelmek (Eat, Pray, Love) c. film, valamint a Grand Hotel c. spanyol széria. A koradélutáni műsorsávban pedig többek közt a Life Lines c. új sorozat, valamint a már több évaddal sikeresen futó More Than Anything és A szellemló (Heartland) kerülnek az AXN White képernyőjére.

Az AXN Black kiemelt műsorkínálata filmsorozatok, reality és doku-reality műfajokba sorolható szériák kombinációjából áll majd, melyek történeteiben a hősök, valamint a hősies cselekedetek dominálnak. A csatorna filmsorozatai között szerepel a Spartacus c. sikersorozat, illetve olyan szériák,  mint a Primeval New World, a Luc Besson nevével fémjelzett No Limit, valamint A törvény embere (Justified). A reality és doku-reality műfajokban az AXN Black mutatja be elsőként a Duck Commander és a The Hero sorozatokat, de műsorra kerül a Fekete arany (Black Gold) is.

„Az AXN a filmeket és sorozatokat kínáló kábelcsatornák között az egyik legkedveltebb televízió Közép-Európában, így nagyon izgalmas számunkra, hogy az AXN márka égisze alatt két új csatornát indítunk el a régióban.   A jelenlegi csatorna portfólió frissítésünk is jól példázza az iránti elkötelezettségünket, hogy  kiemelkedő minőségű szolgáltatást és a legjobb tartalmakat biztosítsuk kábeloperátor partnereink és közönségünk számára. Az AXN Black fordulatos, hősöket felvonultató műsorai és az AXN White inspiráló karaktereket bemutató történetei jól kiegészítik az AXN műsorait. Ennek köszönhetően tágabb spektrumú programkínálatot nyújtunk nézőinknek” – mondta el az új csatornaindulások kapcsán John Rossiter, az SPT Networks közép-európai ügyvezető igazgatója.

Az AXN Black és az AXN White az AXN Sci-Fi és AXN Crime csatornák helyét veszik át. Az új csatornák a kibővített műsorkínálat mellett megtartják a két tematikus adó legjobb sci-fi és krimi műfajú sorozatait is. Az AXN Black és az AXN White az SPT Networks közép-európai, helyi nyelveken sugárzó lineáris tévécsatorna portfólióját egészítik ki, melyből Magyarországon az AXN és Animax televíziós csatornák érhetők még el.


7 hozzászólás on Átalakul az AXN Sci-Fi és az AXN Crime – jön az AXN Black és az AXN White

  1. solymosgyus

    Inkább arrol kéne beszélni. Hogy miért van hibauzenet az axn honlapján. A playerben.

Leave a Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük