Behemót űrhajó Játék

Átalakítások után indul az új Zandagort forduló [Online sci-fi játék]


Két béta, két éles forduló, két évnyi játék tapasztalait összegyűjtve átesett a Zandagort online sci-fi játék eddigi legnagyobb fejlesztésén. És péntek este végre elindul, hogy bárki kipróbálhassa, érdemes volt-e ennyi energiát és agysejtet beleölni.

Behemót űrhajó

Az idegenek legnagyobb űrhajója, a Behemót

Aki még sosem játszott vele, annak talán a felfrissített és átalakított helprendszer lesz a leglényegesebb. Encyclopaedia Zandagortica néven, wiki alapokon jött létre az új, egyre bővülő tartalommal nem csak a játék működéséről, hanem a világáról is, amelyben játszódik. Mivel a Zandagort meglehetősen összetett játék, nem lehet két perc alatt megtanulni, és főleg nem teljesen egyedül. Ezért volt alapvető fontosságú egy normális tutorial létrehozása. Mert hiába vannak több százan, akik már az elejétől kezdve visszatérő játékosok, akkor jó igazán, ha folyamatosan újakkal tud bővülni.

Aki már valaha kipróbálta, annak a kiegyenlítettebb esélyek, a jobb védelmi rendszer, a csalások ellen hozott intézkedések lehetnek a legfontosabb újítások. Érdemes nekik is belenézniük az Encyclopaediába, ahol megtalálhatják a változások teljes listáját is.

Az angol fordítás már készül, így hamarosan külföldről is csatlakozhatnak új játékosok.

Regisztrálni péntek este 6-tól a zandagort.hu címen lehet.


Comments are closed.