Mozi

Arnold Schwarzenegger visszatérése?


Amíg Arnold Schwarzenegger mint Kalifornia kormányzója ténykedett, apróbb kámeónál komolyabb szerepet nem vállalt el – a The Expandeblesben való rövid feltűnése azonban így is emlékezetes volt. Most, hogy a kormányzóságnak vége, és egyelőre az USA elnöki posztjához alapfeltétel, hogy a jelölt az USA-ban szülessen, az egykori testépítő bajnok szerepeket keres, amiket eljátszhat. A nehézséget minden bizonnyal a bőség zavara okozhatja számára.

Évente kerül megrendezésre az Arnold Classic nevezetű, Schwarzenegger által szervezett sport fesztivál, amelynek egyik fő műsorszáma az Arnold Seminar. Ennek keretében lehet kérdéseket feltenni a színésznek – az Arnold Fans nevű rajongói oldal élt is a lehetőséggel. Arra voltak kíváncsiak – ahogy a fél világ is -, hogy vajon miben fogjuk őt legközelebb látni. A válasz szerint rengeteg forgatókönyvet kapott a különböző stúdióktól – akik érthető módon jelenleg egymást ölik, hogy az ő projectjükben térjen vissza.

Nos, először is nagyjából 15 filmről van szó, köztük magától értetődő címek a Terminatortól kezdve a Predator remake-en át A menekülő emberig. Vannak teljesen új, eredeti elképzelések is. De van a csomagomban egy képregény karakter is.

Schwarzenegger nemsokára, valamikor március végén, április elején fogja bejelenteni, hogy hogyan tovább. Addig is készül az önéletrajzának decemberi kiadására.

Te miben látnád szívesen újra Arnold Schwarzeneggert?


9 hozzászólás on Arnold Schwarzenegger visszatérése?

 1. Fogós kérdés; nem tudom. Bármiben.
  (Tudjátok-e, hogy az 1981-es Titánok harca főszerepére eredetileg őt javasolták!)

 2. Béle

  A’szem valami kafa kis rózsaszín szorítós egyberuciban ami hátul bevág.. A’szem az fájna…

 3. sheenard

  Connan öregkora? 🙂

  Viccen túl: valami újban. Ne régi folytatás legyen…

 4. Különben először nekem is az öreg Conan jutott eszembe. Azt bírnám.
  Destined to wear the jewelled crown of Aquilonia upon a troubled brow!

 5. Megnézném egy új James Bondban, ahogy baltaarccal aprítja a baltaarcú Daniel Craiget.

  És megcsinálhatnák a Terminátor, a Junior és az Ikrek közös előzményfilmjét is, amiben visszaküldik a jövőből, hogy ő szülje meg Danny DeVitot.

 6. bb

  Az e-könyvekhez írt kérdéseim eltűnnek a süllyesztőben. Hátha Schwarzi segít…

Leave a Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük