Sci-Fi Filmek

Arnold Schwarzenegger az Avatar 2-ben?


A nálunk is sokszor idézett Latio Review információi szerint az Avatar folytatásában a főgonoszt nem mást fogja játszani, mint Arnold Schwarzenegger, aki a kaliforniai kormányzói székből tér vissza a mozifilmek világába.

arnold-schwarzeneggerAz első Avatar közvetlen folytatása lesz az új film – és hát Jake Sully és Neytiri bizony nem dőlhetnek csak úgy hátra, hiszen ezek a csúnya emberek nem fogják csak úgy feladni a harcot azzal, hogy “hát, ez nem jött be” – mondta el James Cameron.Latino Review magas rangú forrásokra hivatkozva tudni véli, hogy ki lesz az újabb emberi seregek vezére – valaki, aki még az első rész ezredesénél, a Stephen Lang által alakított Quaritch ezredesnél is keményebb gyerek. Aki nem dolgozott Cameron-nal vagy húsz éve – ő pedig Arnold Schwarzenegger lenne.

Abból a szempontból logikus is lenne a lépés, hogy Kalifornia egykori kormányzója nagyon is kereste a lehetőségét annak, hogy ismét Cameron-nal dolgozhasson együtt, akinek korábbi filmes karrierje legjobb pillanatait köszönhette – például a Terminatort. Ha valaki, akkor Cameron az, aki tudja, hogyan Schwarzeneggerből kihozni a maximumot – az Avatar 2 pedig pontosan az a lökés lehetne, ami ismét beindítja a színész filmes karrierjét a hosszúra nyúlt politikusi pálya után. 

Ti szívesen látnátok a Governatort az új Avatarban?


16 hozzászólás on Arnold Schwarzenegger az Avatar 2-ben?

  1. Csak mint magányos kommandóst 4 csövű raksivetővel és ő túravezetője a Pandorára érkező Predatoroknak, miután ledobtak pár Alien tojást a Vadászat hagyományi szerint.

  2. Schwarzinak kell egy ütős szerep a visszatéréshez, nem lehet mindig B-filmekben nyomulni. 🙂 Szerintem amúgy abszolút alkalmas lenne, noha ugyebár ezeket a folytatásokat egyelőre fölösleges rókabőröknek érzem. De ne legyen igazam, elvégre a Star Craft is tudott még érdekes lenni sokadszorra is. 🙂

Leave a Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük