Irodalom

42 hozzászólás on Reality horror – Antal József: Kód, Vektor

 1. Lajostol nem sokszor olvas az ember jo kritikat, de sajnos ugy vagyok vele is mint Junnal meg Szelesivel: ha ok ajanlanak vmit hogy mennyire jo, eszemben sincs megnezni mert tudom hogy borzalmas 🙂

 2. A jo-t ugy ertettem, hogy pozitivan nyilatkozik egy murol 🙂 ami vagy azt jelenti, hogy a kezebe kerulo muvek szarok, vagy azt, hogy tul igenyes 🙂 en inkabb az elsore gondolok. Igy ertettem a jo kritikat, nem ugy hogy ahogy megirta az szar, azt mindig elismertem, hogy profi 🙂

 3. Zsolt Papp @ Facebook

  “Az embert a frász kerülgeti olvasás közben a lehetséges lehetőségektől.” Amúgy az érdeklődésem fen van keltve, alkalomakadtával megvásárolom a könyvet.

 4. solymosgyu

  Nem veszem meg. De:A világ a scizofrenia miatt ilyen zord. Meg a tudomány lassusága miatt.

 5. kertesz100

  Kedves Kocsis Tamás.
  Köztünk az a lényegi különbség, hogy én a könyv elolvasása után írtam le a véleményemet, Ön pedig látatlanból ítélkezik. Gondolom Ön is érzi ez mekkora különbség. Csak arra kérem, ha majd veszi a fáradságot és ítéletét, mondjuk a könyv elolvasásával, próbálja pontosítani, kérjen az írótól bocsánatot, mert van miért. Előre is köszönöm.

 6. sheenard

  solymosgyu: szerintem pedig a tudomány gyorsabban fejlődik, mint az ember, és ebből bizony rengeteg morális probléma fakadt és fakad ma is…

 7. Kedves Lajos, az én kíváncsiságomat sikerült felkelteni az ajánlóval. Mindenképpen elolvasom a műveket.
  Nagy gratula Tonynak! 🙂

 8. Most végeztem a tárgyi írás(ok)al. Furcsa, hogy amikor VL kivételesen dicsér valamit, akkor nem értek vele egyet. A szerzőtől nem laza-maza strandkönyvet várnék el, de ez még annak sem oké. A post minden állításának az ellenkezőjét éltem meg. Ez valami „píjár” cikk?
  Megdöbbentő az összehasonlítás Az Androméda-törzzsel. Cricthon végig a témára koncentrál (legalább is az Andromédában) és nem hülyéskedni el szójátékokkal, kínrímekkel és szakállas faviccekkel. Nem! És Nem!
  A szerelmi szál borzasztó! Még ha paródiának van szánva, akkor is! Tapostam közben az e-book olvasót!
  Ez lenne a különböző nyelvi szint? Angolszász környezetben beszélnek tájassan, eccerűen meg vagy fél tucat náció akcentusában magyarul leírva. Egy fordításnál még elviselem ezt, mert hát valahogy ültetni kell, de ez, így nekem nem jött át, meg be. Ez a verbálstilisztikai jópofáskodás a stand-upba való, de azt is csak hallgatni jó, olvasni nem!
  Az alap szituáció egy bődületes klisé, még akkor is, ha előre jelezve van az előszóban. A szerző önkritikai hajlama sem tudta oldani a kellemetlen élményt: „Miért kerülök folyton olcsó orvosi krimikbe?”
  Ezt sikerült a Justita és a Diagnózis után (részben előtt)?

  Már csak az iDeal-ben van minden reményem.

Comments are closed.