Mozi - TV

Alien: Prometheus képek


A Comic Con előtt kijött már egy hivatalos fotó, melyen egy űrhajóst – feltételezhetően a Charlize Theron által életre keltett Meredith Vickerst – láthattunk, amint egy idegen bolygón a talaj fölött “lebeg” egy űrhajó – valószínűleg a Prometheus – talpa mellett. A Comic Conon ennél több is bemutatásra került. A mai napig azonban senki nem láthatta azokat a képeket, aki nem volt jelen a rendezvényen, de szerencsére, egy élelmes látogató, igaz, nem túl jó minőségben, de közzé tette őket. Bár a képek távolról sem tűélesek, nem lehet nem észrevenni, hogy Ridley Scott és díszletesei mennyire jól újraépítették az idegen űrhajót, sőt, a Prometheus belseje is igencsak idézi a szerencsétlenül járt Nostromo belsejét. A hab a tortán pedig a tojáskamra, telis-tele az alienek tojásaival. Vajon ugyanaz a kamra, amelyikbe Kane-nek is volt lehetősége benézni?

Forrás: AVPUniverzum


7 hozzászólás on Alien: Prometheus képek

 1. ki fog az is derülni. amúgy simán el tudnám képzelni, hogy ebben a filmben vágják haza azt az űrhajót, amit aztán Ripley-ék megtalálnak.

 2. De most egyébként ez végül mégiscsak Alien-előzmény lesz vagy sem? Minden arra mutat, hogy igen, de a hivatalos kommunikáció szerint mégsem.

 3. Dzsejt

  Jelen állás szerint ez egy olyan film lesz, ami ugyan az Alien univerzumban játszódik, de nem a xenomorphok lesznek a történet középpontjában, hanem az űrutasok (bár az “Alien” cím még így is passzolna). Afféle spin-off film, mint a két AVP, bár sokkal szorosabb és logikusabb kapcsolattal. Természetesen a jó öreg xenok is feltűnnek (mint két képen látszik, a tojások megvannak).
  Állítólag az alienek eredetére is fény derül, szóval Balázs, örülhetsz (én már kevésbé örülök ennek a pletykának, pláne annak, ami a pletyka szerint az eredetük 🙁 ), sőt, az is kiderül, hogyan került az űrhajó az LV-426-ra (szintén nem igazán tetszik, amiről csicseregnek).

 4. FarkasBence

  Nem tudom ki hogy van vele olvasott e Alien könyveket de a Aliens trilógiában fényderül a xeno-k eredetére 😀 Sőt az első részből még az is kiderül hogy az űrutasok jó nagy rohadékok voltak 😀

 5. Dzsejt

  Olvastam, de az baromira nem hivatalos a filmekhez képest. Azon kívül még két másik könyv és nagyjából három képregény “magyarázta” még meg a dolgot, mind máshogy, szóval ezek egyáltalán nem számítanak. Hivatalos a Prometheus lesz.

Leave a Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük