Sci-Fi Filmek

After Earth – A Föld után – galéria és szinkronos előzetesek


Az emberiség ezer évvel ezelőtt elmenekült a lakhatatlan Földről, és új otthonra talált egy másik bolygón. De egy apa és egy fia visszasodródik a pusztasággá vált vidékre. Cypher Raige parancsnok (Will Smith) és fia (Jaden Smith) csak egy családi kirándulást terveztek kettesben, azután, hogy a férfi hosszú, távoli szolgálat után végre hazaért, és rájött: túl régen nem látta kamaszodó fiát, és már alig köti hozzá valami.

Az űrhajójukat baleset éri, Cypher súlyosan megsebesül, és ők az emberiség régi otthonában hajtanak végre kényszerleszállást. Kitai már nem számíthat senkire, csak magára. Hatalmas távolságot kell megtennie az ellenséges pusztaságban, ha segíteni akar a sebesültön, és haza szeretne jutni végül.

Világ életében csodálta az apját, és remélte, egyszer ő is hozzá hasonlóan férfias feladatot kap: most itt az alkalom, hogy kipróbálja, mire képes – de a tét hatalmas.

A Hatodik érzék, a Jelek és A falu zseniális rendezője egy szupersztár-párost, apát és fiát (Will és Jaden Smitht) irányította e különleges látványos, izgalmas és meghökkentő fordulatokat tartogató filmben.

Előzetesek

http://www.youtube.com/watch?v=FKWZVnumw5w

http://www.youtube.com/watch?v=Rqa-Hj3b8YI

Galéria

Kattints a képekre a teljes méretért!

Főszereplők: Will Smith, Isabelle Fuhrman, Jaden Smith, Zoe Kravitz. Fényképezte: Peter Suschitzky. Látvány: Thomas E. Sanders. Írta: Stephen Gaghan, Gary Whitta
Rendezte: M. Night Shyamalan


Leave a Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük