Tudomány

5 hozzászólás on A térhajtómű elpusztítaná a Földet?

 1. Beks

  Háj.. erre az oldalra sodródtam és oltári izgalmas ez a cikk.. Örülök hogy magyar nyelven is megtalálhattam ezt a térhajtómü elmélet boncolgatást.. ugyanis angolba néha nehéz megértenem,pedig néha oltári érdekes tud lenni.

  Sayed..(Y)

 2. schéda vilmos

  A tér hajtás gondolata már régebbi mint a cikk irja egyébként is tulzásokba esik: hőmérséklet növekedés,stb.ugyanis arról sem ir a szerző,hogy a téren kivüli teret létre hozunk ez egyszerűbb mint gondolná és ha ebbe száguld járművünk máris mitől nől a hő hisz sem nem tér sőt sem nem időben utazunk! PL: Fogj egy papirlapot és a közepéről ki indulva a lap másik oldaláira át menve húzz vonalat hosszú az ut de nem e egy szerübb kiszurni a lapot és rögtön ott is leszünk a másik felén!!T: schéda vilmos.

 3. Amíg nem értjük meg, hogy mi az a gravitáció pontosan és hogyan működik, addig ilyen motorok nem igazán fognak készülni, különben úgy járunk, mint a Halálhajóban 🙂

 4. Schéda Vilmos

  Nos másodszor is itt járok de hozzászólás nem igen szaporodik:.
  A térhajtómű nempusztit semmit nyugi mert minden értelmes és vad vagy még érthetetlen dolgokat szeretnek az ellenzők félre magyarázni,nem ismétlem meg írásom de azért hozzá teszek egy kis memoárt.
  Mikor az első vonatok rettenetes huszonöt Km/h-val száguldottak SZUPER TUDÓSOK megálapitották és matematikailag bizonyitották ha ennél gyorsabban megy a vonat a kocsikban megfulladnak az utasok mert kiszorul a levegő a sebesség fügvénye miatt,! Vagy– A holdra nemlehet elutazni mert az csak egy optikai kivetülés és ha elindulnának akkor igy sohasem érnének oda,, stb stb stb Szóval amit még nem használtunk vagy nemlátunk vagy nek kézzel fogható attól lessz és meglehet csinálni!! Azthiszem azoknak a hősöknek minden tisztelet kijár akik uttörők voltak a föld körbe /ladikozása/ a holdutazás, az első ki egy évig űrálomásozott, akik atomerőművet épitettek, stb stb– Szóval én hiszem és tudom,hogy kitartással és szabd szellemű tudósokkal mindent elérhetünk csak engedni kell és nemszabad halgatni azokra akik vaskalaposak,maradiak,és nem ajövőnket nézik amit már a görög filozófusok is tudtak!! “Ha megtelik a föld csillagokba költözünk” És ez Térhajtómű,vagy más nélkül nemmmegy pesszimstákkal sem!!!!

 5. snow

  Érdekes.
  Én mindig is optimista voltam és az is leszek. Hiszek a térhajóműben,a “kis zöld idegenekben” és a többi sci-fi filmes “izé”-ben (a világ végét kizárva). Presz a görög filozófusok előbb említett mondatával is.

Leave a Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük