Mozi - TV

A Prometheus nem előzmény, de Alien film?


Újabb és újabb hírek jelennek meg Ridley Scott új filmjéről, mely az Alien széria folytatásaként lett bejegyezve, majd előzménnyé avanzsálódott, aztán valami mássá, és a végén már az is kérdésessé vállt, hogy egyáltalán Alien film lesz-e. Egy bennfentes szerint a válasz egyértelműen igen. A Sky.com értesülése szerint H. R. Giger klasszikus alienje nem csak, hogy benne van a forgatókönyvben, de elengedhetetlen része is.

Nemrég derült ki az is, hogy Michael Fassbender (300) is csatlakozott a csapathoz, aki egy androidot fog játszani. Állítások szerint szériáját tekintve hasonló lesz, mint Bishop.

További utalás arra, hogy a film mégis az Alien univerzum részét képezi majd az, hogy az angliai Pinewood stúdióban (ahol az Aliens és az Alien3 is készült) már épül az Űrutas, azaz a Space Jockey űrhajójának a pilótafülkéje.

A hírforrás azt is elújságolta, hogy a filmben az alienek anyabolygója is feltűnik, melyre egy ásatás során jutnak el a leendő inkubátorok. A helyszínhez Marokkóban készítenek felvételeket (novemberben már pletykálták, hogy Scotték Marokkóban piramist építenek a filmhez).

Persze, hogy a titokzatos bennfentes igazat mondott-e, vagy sem, az továbbra is jó kérdés, mert se a 20th Century Fox, se Ridley Scott részéről egyelőre nem történt megerősítés. Egyelőre annyi hivatalos, hogy a film címe Prometheus és nem előzménye az Aliennek.


30 hozzászólás on A Prometheus nem előzmény, de Alien film?

  1. Bár nem tudjuk, hogy előzmény-e, és egyáltalán Alien-film-e a Prometheus, a kritikusok megállapították, hogy az előkészítés egy bohózat.

  2. sheenard

    A kritikusoknak nem a filmről kéne kritikát mondaniuk? Akik az előkészületeket kritizálják, azokat inkább ellendrukkereknek hívják…

  3. adeptus

    Bohózat vagy sem, egyre jobban kezd érdekelni a film. És ha sokan így vannak ezzel, el is érték céljukat a készítők.

  4. éS

    B+ ez nagy duranás lessssz remélem *.* és ha valaki leszólj az tehet egy szivességet 😉 azt csssssssőőőőőőőőőő 😀

Comments are closed.