Mozi

A hobbit-filmek: Andy Serkis, Ian McKellen aláírt, Elijah Wood is visszatérhet


Újabb, A Gyűrűk Ura-filmekben szereplő színészek írták alá szerződéseiket a két részben bemutatandó Hobbit-filmhez: míg tavaly Cate Blanchett-ről tudhattuk meg, hogy szerepelni fog a filmben (holott egyébként Galadriel nem tűnik fel A hobbit könyvben), addig most két olyan név vált hivatalossá, akiknek tényleg benne is kell lenniük a produkcióban.

Ian McKellen ismét magára ölti Gandalf szürke varázslóköpenyét, ahogy Andy Serkis is ismételten belebújik Gollam visszataszító bőrébe. Ez már hivatalos információnak tekinthető, de valljuk be, komoly meglepetés is lett volna, ha nem így történik.

Elképzelhető azonban, hogy még több egykori Gyűrűk Ura- szereplő is visszatér. Így számíthatunk még Christopher Lee feltűnésére is, mint Szarumán, de jöhet még a tünde-király Elrond is Hugo Weaving alakításában. Orlando Bloom is elképzelhető, hogy kap egy kisebb jelenetett Legolasként. A trilógiában az idős Bilbót játszó Ian Holm is kaphat egy kámeót – a fiatal főszereplő Marting Freeman lesz.

Ami még pletyka, de komoly esély van a megvalósulásra, az Elijah Wood megjelenése lehet Frodóként – A hobbitban ő végképp nem szerepelhetne, hiszen akkor még meg sem született.


28 hozzászólás on A hobbit-filmek: Andy Serkis, Ian McKellen aláírt, Elijah Wood is visszatérhet

  1. Gerzson

    Látom nagy a meglepődés például Frodó, vagy Galandriel feltűnésével kapcsolatban, de csak az első rész lesz a könyv alapján, a második rész a történetek (Hobbit – Gyűrűk Ura) összekötése, a közöttük eltelt idő bemutatása lesz és Tolkien jegyzetei alapján szabadon készül. Ian Holm például eljátsza az idős Bilbó szerepét, gondolom ott, és akkor lesz Frodó is.

Comments are closed.