SF hírek

A Battlestar Galactica: Blood and Chrome november 9-én érkezikAnnak idején nagy reményekkel és csinnadrattával harangozta be a Syfy csatorna a Battlestar Galactica: Blood and Chrome című tervezett sorozatának pilot epizódját: többek között Bordán Lili is szerepel benne. Végül azonban csönd és halasztgatás lett a nagy tervek vége. November 9-től azonban websorozatként nézhetjük meg a BSG előzményét.

Tíz darab, egyenként 7-12 perces epizódra vágva tekinthetjük meg a Machinima oldalán a Blood and Chrome-ot, az első rész november 9-től lesz elérhető náluk, a továbbiak az elkövetkezendő négy hét során kerülnek fel.

2013 elején aztán a Syfy is műsorára tűzi, méghozzá két órás filmként, majd pedig DVD-n is kiadásra kerül a fiatal William Adama első cylon háborúban megtörtént kalandja. Mark Stern, a Syfy programigazgatója nagy reményeket fűz az általa multiplatformos megjelenésnek nevezett koncepcióhoz. “… a Blood and Chrome tökéletes kiegészítője a Battlestar Galactica univerzumának” – jelentette ki.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Qj50xJhWdcM


34 hozzászólás on A Battlestar Galactica: Blood and Chrome november 9-én érkezik

  1. Pedig reméltem, h. lesz rendes sorozat belőle. Manapság hiánycikk az űreposz , legalábbis nekem az 🙂 Gondolom a Caprica miatt vettek vissza, mert nem volt vmi sikeres. És ha jól értem, akkor a Pilot sem volt még bemutatva, ugye? Szóval minden, ami Blood and Chrome, az websorozatként lesz látható? 🙂

  2. Igen, én már félek elkezdeni egy új SyFy sorozatot, mert 1-2 évad és elkaszálják, rendes befejezés nélkül. Nem igazán értem, miért csinálják ezt. Azt hiszik, h. az emberek 1-2 év alatt megunják a sorozatokat, és akkor rögtön kell valami új? Meg arra rögtön harap a nép, h. új, látványosabb, izgalmasabb! De a régit is szeretjük, nem hiába volt 10 évada egy Csillagkapunak, 7 évada 3 Star Trek sorozatnak is…

  3. lezuzius

    Ez maga a pilot duplaresz, ezt adjak le felszabdalva.
    Nem valoszinu, hogy folytatva lesz, max ha valami egetvero nezettsege lesz.

Comments are closed.