Star Wars

2015. december 18-án érkezik a Star Wars Episode VII


Kell ennél többet írnunk? A sok találgatás után végre hivatalos információt tett közzé a LucasfilmStar Wars: Episode VII bemutatójának dátumát illetően.

Ezzel egyébként megtörik a hagyományos, május 20. körüli Star Wars bemutatók hagyományát, viszont legalább a Mikulásnak nem kell sokat gondolkodnia, hogy mit tegyen a csizmába – hát mozijegyeket természetesen az Episode VII-re! Hollywoodban egyébként ez a csúsztatás már jó ideje nyílt titok volt: a Disney-nek a tavaszi időszakra van már komoly durranása, méghozzá az új The Avengers, az Age of Ultron bemutatója, és valószínűleg nem akartak konkurenciát csinálni saját maguknak. Ugyanakkor a 2015-ös blockbuster szezon tele lesz egyéb nagy durranásnak szánt alkotásokkal is, így például az Independence Day 2-vel, az új Karib tenger kalózai-val, és sok egyébbel.

Az elmúlt héten felröppentek arról is a pletykák, hogy Kathleen Kennedy és stábja egy 2016-os bemutatót tartott volna ideálisnak, bár J.J. Abrams szerint tartható a 2015-ös céldátum – így meg aztán főleg.

Hölgyeim, uraim, el lehet kezdeni a visszaszámlálást!

 


4 hozzászólás on 2015. december 18-án érkezik a Star Wars Episode VII

Leave a Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük