Star Trek

2013-ra csúszhat a Star Trek 2Bár egyelőre hivatalosan a Paramount nem jelentett be csúszást a jövő nyári premierdátumhoz képest, egyre bizonyosabbnak látszik, hogy nem fogják tudni tartani a célt. Alex Kurtzman és Bob Orci egy nyilatkozata legalábbis ezt vetíti előre.

A Cinepremiere-nek a San Diego Comic Con alatt adtak interjút, a Cowboys & Aliens premierje alkalmából, és elmondták: nem hiszik, hogy 2012 januárja előtt elkezdődnének a forgatások. Fél év alatt pedig lehetetlen befejezni egy Star Trek filmet, az utómunkálatok ennél sokkal több időt vesznek igénybe. Annyira, hogy ez megkérdőjelezi a már egy ideje lebegtetett 2012 decemberi bemutató időpontját is.

A legvalószínűbb premier időpont a szakértők találgatása szerint 2013 júniusa lehet – ami viszont egy szép kis párharcot vetít előre a szintén ekkor érkező új Superman film, a Man of Steel-el.

Hogy legyen azért némi jó hír is, Orci hozzátette: “Nagyon úgy érezzük, hogy egy elképesztő történetünk van és hamarosan elkezdődhet a forgatás.”

Inkább csússzon az új Trek film, minthogy összecsapják, nem igaz?


20 hozzászólás on 2013-ra csúszhat a Star Trek 2

  1. Péter, ízlések és pofonok. Nekem pl a kettő-három négy nagyon tetszik, és a hatos, meg a tizenegyes. Ezek közül is a négyes és a tizenkettes a kedvenc. Az ötöst és a tízest szeretném elfelejteni. A tizenegyes szerintem úgy adott új irányt a Treknek, hogy közben meghagyta – tisztelve – a régit. Azon nem változtatott(hisz ugye az az idővonal is megmaradt) és adott egy lehetőséget valami másnak, ami mégis Trek, mégpedig a java. Legalábbis nekem. És hál istenkének kicsit sincs erőlködés szaga a dolognak. Ebben a folytatásban nem csalódtam. Eddig. 🙂

  2. @solymosgyu – nem, hanem J.J. Abrams eléggé felkapott rendező lett, és tele van munkával. Meg szerintem nem akarja összecsapni a dolgot.

  3. A Star Warsnál már hozzászoktunk, hogy a részek 4,5,6,1,2,3 sorrendben mennek, de ez a Star Trekes újítás: 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11 és 2. Ez nélkülöz minden logikát.

  4. noble

    Jöhetne egy újabb sorozat is. Tökmindegy, csak folytassák a ST univerzumot.

Leave a Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük