TV

Visszatérhet a képernyőkre az X-akták?


Deadline információi szerint igen: a Fox TV Group elnöke, Gary Newman erősítette ezt meg. Egyelőre még úgy tűnik, hogy nagyon a kezdeti fázisban vannak a munkálatok, inkább logisztikai feladatokat oldanak meg, de előbb-utóbb újabb X-Files részeket láthatunk majd a tévében. Igaz, ez nem egy olyan fullos sorozat lesz, mint ahogy korábban megszokhattuk.

Foxnak ugyanis nagyon pozitív tapasztalata volt a 24 legutóbbi, limitált szezonjával, és nagyjából ugyanezt a receptet akarják eljátszani az X-aktákkal is. A sorozat minden kulcsszereplője nyitott az elképzelésre: Chris Carter, a sorozat alkotója is visszatérne, ahogy Gillian Anderson és David Duchovny is újból eljátszaná Scully és Mulder szerepét. Az előkészítési munka éppen emiatt korlátozódik logisztikai feladatokra: egyelőre azt próbálják meg kitalálni, hogy ez a három elfoglalt kulcsfigura mikor fog közösen ráérni.

Carter már a nyáron elhintette, hogy valamiféle X-Files reboot számításba jöhet – hát úgy tűnik, hogy mégsem klasszikus értelemben vett rebootot várhatunk, ami kimondottan jól hangzik. A Fox egyébként szeretne egy újabb 24 szezont is – bár elképzelhető, hogy immáron Jack Bauer karaktere nélkül.


Leave a Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük