Grey Knights Sci-Fi Filmek

Végre egy méltó Warhammer 40K film készül!


Minden rajongó nagyon várta és 2010 decemberében meg is jelent a Games Workshops gondozásában az első hivatalos Warhammer 40000 animációs film, az Ultramarines. Vegyes volt a fogadtatás, mindenki eldöntheti, tetszett-e vagy sem, de az tény, hogy nem sikerült a legfényesebben az említett alkotás.

Amikor egy hivatalos projekt megbukik, bizony várható, hogy a rajongók is megpróbálkoznak egy-egy saját kezdeményezéssel, amelyek közül hacsak néhány is, de meglepően jól sikerül.

A The Lord Inquisitor egy készülő nem hivatalos Warhammer 40000 animációs film, amelyet kezdetben mindössze egy ember, a művész és modellező Erasmus Brosdau készített. Az alább megtekinthető trailer egyes egyedül a saját keze munkája, amely szerény véleményem szerint máris túlszárnyalja az eredeti film hangulatát.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=N7glPda2Lcc

Ez a trailer 2011-ben látott napvilágot, mindenki azt hihette, hogy a projekt halott, egyébként is csak egy 8 perces rövid videónak szánta Brosdau. De nem így történt, sőt! Azóta már egy egész csapat dolgozik a filmen, többek között számos Warhammer 40000 író, valamint a Crytek és az Ubisoft néhány alkalmazottja is felajánlotta segítségét, ennek köszönhetően már egy kerek 40 perces mű fog napvilágot látni.

Tavaly már megjelent egy újabb, 2012-es teaser videó, és ha minden jól halad, akkor a film prológus percei már jövőre megtekinthetők lesznek, amelyet pedig később maga a teljes, vágott verzió követ.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=f3G7FH5sqhA

Friss információkat – mint például hogyan állnak jelenleg a munkálatok – a film hivatalos weboldalán, valamint a Facebook oldalán olvashattok.


16 hozzászólás on Végre egy méltó Warhammer 40K film készül!

  1. Csak most találtátok meg a Lord Inquisitort, hogy a kotaku írt róla? 🙂 (illetve a szöveg is majdnem teljesen ugyanaz, mint a kotakun)

  2. Csak most találtátok meg a Lord Inquisitort, hogy a kotaku írt róla? 🙂 (illetve a szöveg is majdnem teljesen ugyanaz, mint a kotakun)

  3. A pénz nyilván nem adott, a producereken múlik. (A StarCraft esetén meg azon, hogy a Blizzard érdemesnek talál-e egy rendezőt rá.)

    Egyelőre egy sima átlagos cinematicnak hat, de reméljük a legjobbakat. Mindenesetre az faja, ha valaki egymaga így tud modellezni (ehhez tíz évvel ezelőtt mondjuk még százfős csapat kellett, szárnyal a technika), annyi szent, hogy ha másra nem is, referenciának nagyon jó lesz neki. 🙂

  4. A pénz nyilván nem adott, a producereken múlik. (A StarCraft esetén meg azon, hogy a Blizzard érdemesnek talál-e egy rendezőt rá.)

    Egyelőre egy sima átlagos cinematicnak hat, de reméljük a legjobbakat. Mindenesetre az faja, ha valaki egymaga így tud modellezni (ehhez tíz évvel ezelőtt mondjuk még százfős csapat kellett, szárnyal a technika), annyi szent, hogy ha másra nem is, referenciának nagyon jó lesz neki. 🙂

Leave a Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük