Grey Knights Sci-Fi Filmek

Végre egy méltó Warhammer 40K film készül!


Minden rajongó nagyon várta és 2010 decemberében meg is jelent a Games Workshops gondozásában az első hivatalos Warhammer 40000 animációs film, az Ultramarines. Vegyes volt a fogadtatás, mindenki eldöntheti, tetszett-e vagy sem, de az tény, hogy nem sikerült a legfényesebben az említett alkotás.

Amikor egy hivatalos projekt megbukik, bizony várható, hogy a rajongók is megpróbálkoznak egy-egy saját kezdeményezéssel, amelyek közül hacsak néhány is, de meglepően jól sikerül.

A The Lord Inquisitor egy készülő nem hivatalos Warhammer 40000 animációs film, amelyet kezdetben mindössze egy ember, a művész és modellező Erasmus Brosdau készített. Az alább megtekinthető trailer egyes egyedül a saját keze munkája, amely szerény véleményem szerint máris túlszárnyalja az eredeti film hangulatát.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=N7glPda2Lcc

Ez a trailer 2011-ben látott napvilágot, mindenki azt hihette, hogy a projekt halott, egyébként is csak egy 8 perces rövid videónak szánta Brosdau. De nem így történt, sőt! Azóta már egy egész csapat dolgozik a filmen, többek között számos Warhammer 40000 író, valamint a Crytek és az Ubisoft néhány alkalmazottja is felajánlotta segítségét, ennek köszönhetően már egy kerek 40 perces mű fog napvilágot látni.

Tavaly már megjelent egy újabb, 2012-es teaser videó, és ha minden jól halad, akkor a film prológus percei már jövőre megtekinthetők lesznek, amelyet pedig később maga a teljes, vágott verzió követ.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=f3G7FH5sqhA

Friss információkat – mint például hogyan állnak jelenleg a munkálatok – a film hivatalos weboldalán, valamint a Facebook oldalán olvashattok.


65 hozzászólás on Végre egy méltó Warhammer 40K film készül!

  1. Csak most találtátok meg a Lord Inquisitort, hogy a kotaku írt róla? 🙂 (illetve a szöveg is majdnem teljesen ugyanaz, mint a kotakun)

  2. Csak most találtátok meg a Lord Inquisitort, hogy a kotaku írt róla? 🙂 (illetve a szöveg is majdnem teljesen ugyanaz, mint a kotakun)

  3. A pénz nyilván nem adott, a producereken múlik. (A StarCraft esetén meg azon, hogy a Blizzard érdemesnek talál-e egy rendezőt rá.)

    Egyelőre egy sima átlagos cinematicnak hat, de reméljük a legjobbakat. Mindenesetre az faja, ha valaki egymaga így tud modellezni (ehhez tíz évvel ezelőtt mondjuk még százfős csapat kellett, szárnyal a technika), annyi szent, hogy ha másra nem is, referenciának nagyon jó lesz neki. 🙂

  4. A pénz nyilván nem adott, a producereken múlik. (A StarCraft esetén meg azon, hogy a Blizzard érdemesnek talál-e egy rendezőt rá.)

    Egyelőre egy sima átlagos cinematicnak hat, de reméljük a legjobbakat. Mindenesetre az faja, ha valaki egymaga így tud modellezni (ehhez tíz évvel ezelőtt mondjuk még százfős csapat kellett, szárnyal a technika), annyi szent, hogy ha másra nem is, referenciának nagyon jó lesz neki. 🙂

  5. This website definitely has all of the information and facts I wanted concerning this subject and didn at know who to ask.

  6. It as enormous that you are getting ideas from this piece of writing as well as from our argument made at this place.

Comments are closed.