Star Trek

8 hozzászólás on Új Star Trek sorozat a láthatáron?

 1. sheenard

  Szükséges ötlet – a világ nagy része felett a TOS óta eltellett 40 év.

 2. Norris74

  Véleményem szerint 40 év “történelmét” nem lehet egy laza tollvonással eltüntetni. A rajongók fejéből meg pláne nem. Legfeljebb azoknak lehet ez megoldás, akik még soha nem hallottak a Trekről vagy láttak Treket.

 3. Naja, ez azért nem egy Battlestar Galactica, aminek volt egy Star Wars-koppintás jellegű első szezonja, meg egy borzasztó pocsék BSG 1980 utángondolása… 40 év, 5 sorozat, 10 film – ok, hogy nem volt mindegyik zseniális, de akkor is…

 4. dhnet

  Hello.

  Megint nagyot bakiznak….

  Érdekes módon kaszált a sorozat míg időrendben haladtak, és egyre modernebb dolgokat mutattak be. Majd visszamentek az időben és csináltak egy Enterprise sorozatot, ami már csak a függőknek tetszett. pl nekem is.
  Ha esetleg kitalálnák a folytatást a voyager után megint kaszálnának. De míg a lerágott csontot kapirgálják, megint 1-2 évad után jön a levél hogy veszteséges, hamarabb befejezik, stb. Az is baj pl Stargate universe ben hogy túl sokat várnak el már a nézők egy sorozattól. veszteséges és nézetséggel küzdenek. Változtattak a jól bevált dolgokon és tessék.

Leave a Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük