Sci-Fi Filmek

Új karakterként tér vissza Sigourney Weaver az Avatar 2-ben


Pár napja kipattant az a mostanra már megerősített információ, mely szerint Sigourney Weaver visszatér az Avatar második epizódjában.

Ami azért volt némileg fura, mert ugye a karaktere, Dr. Grace Augustine sajnálatos módon elhalálozott az első rész végefelé. De persze egy sci-fiben egy karaktert bármennyiszer fel lehet támasztani (lásd Daniel Jacksont a Stargate sorozatban), a rendező James Cameron mégsem ezt a kényelmes utat választja. A színésznő egy új karaktert fog eljátszani.

“Sigourneynak és nekem egy hosszú, 1985-ig, az Aliens készítéséig visszanyúló kreatív múltunk van” – nyilatkozta James Cameron“Nagyon jó barátok vagyunk, akik mindig is jól dolgoznak együtt, úgy tűnik helyesnek, hogy visszatérjen az Avatar folytatásokban. A karaktere, Grace Augustine, ahogy a rajongók tudják, meghalt az első filmben, úgyhogy most egy másik, és sok szempontból nagyon kihívást jelentő karaktert fog játszani a készülő filmekben.”

A három új film 2016, 2017 és 2018 decemberében fog érkezni, a forgatási munkálatokat Los Angelesben és Új-Zélandon végzik – majd októbertől, ha lehet hinni egy korábban elhangzott dátumnak.


Comments are closed.