Transformers-Dark-Of-The-Moon-2011-575x359 Sci-Fi Filmek

Transformers 4. – olcsóbb kaland az űrben


Michael Bay rendező leforgatta a Pain and Gain című “hobbifilmjét”, amire azért így is kapott 20 millió dollárt, így teljes erejével a Transformers 4-re koncentrálhat. Amiről eleddig olyan pletykákat hallhattunk, hogy reboot lesz. Pedig nem.

A negyedik film Bay részéről az utolsó epizód lesz (na persze a stúdió nyilván nélküle is folytatni fogja a jövedelmező szériát). Azt viszont cáfolta a rendező, hogy a Transformers 4 reboot lenne: az első három film története megmarad háttérnek a negyedik epizódhoz is. Viszont az emberi szereplők közül senki sem tér vissza, teljesen megújult színészgárdával fogják forgatni a filmet; és maguk a robotok is új designt fognak kapni.

Mint fogalmazott, nem akarja túl sci-fis irányba elvinni a történetet, de úgy tűnik, hogy legalább részben elszakadunk a Földtől, és egy űrbeli kalandot fogunk látni.

Ehhez képest azonban a The Dark of the Moon közel 200 millió dolláros bödzséjéhez képest olcsóbb filmet akar a Paramount – úgy nagyjából 30 milliót kell Baynek spórolnia az előző részhez képest.


Hozzászólások

Leave a Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>