Képregényfilmek

The Amazing Spider-man 2012 trailer


Kikerült a 2012-ben bemutatandó, Marc Webb rendezésében, és Andrew Garfield címszereplésével készülő The Amazing Spider-Man film trailere… ami kicsit “Spiderman: Begins!”-hangulatot áraszt, de ígéretes.


44 hozzászólás on The Amazing Spider-man 2012 trailer

 1. ha lenne egy élő-szereplős pokémon film, az a régi pókos filmeknél is 100x jobb lenne, megértem a rajongókat, hogy várják ezt a filmet, még ha a főszereplő annyira szerencsétlennek is nézz ki az előzetesben, de szerintem ezt a pókos izét nem kéne erőltetni. Az Iron Man jó volt, a Hulk és a Thor is jók lettek, a Captain Americától félek, mert szerintem egy rakás bűzölgő ürülék lesz, dehogy mi szükség van erre?

 2. Valahogy az előzetes azért mégsem meggyőző számomra.
  Ha a vége egy Sam Raimi film koppintás lesz, akkor javasolni fogom Hollywoodnak, hogy Uwe Bohl rendezze a 2. részt

 3. szerintem azért, hogy valahogy beleillesszék a jelenlegi Marvel filmekbe, hogyha netán lenne majd egy Avangers 2, akkor már pókica is benne legyen.

 4. kövezzetek meg de én tuti moziba nézem meg. imádom a marvel filmeket jó a sima spidy filmek nem a legjobbak de ez jónak néz ki. bár jövő nyáron 2 gigászi film fog össze csapni Bosszú Angyalai Vs. Batman lesz de én erről se mondok le ez hű lesz a képregényhez ami kedvencem. a trailer felétől az a mirror’s edge-s rész remélem benne lesz a filmbe.

 5. Ennyiből nehéz következtetést levonni. Annyi biztosnak látszik, hogy egy fokkal talán jobban ragaszkodnak a képregényhez, mint az előző részek. Meglátjuk, én mindenesetre bizakodom, mert a Raimi féle verziónál borzalmasabbat egészen biztos nem lehet készíteni.

 6. Zed

  SPIDEEEEY!!!
  Egy jó Pókember képregény vicces, mint a Beverly Hillsi zsaru. Egy jó Batman képregény kalandos, mint Indy Jones. Még egy ilyen köldöknézegetős, emos, Begins-es, Dark Knight-os vacak, és nem megyek többet moziba. Nem mintha az elmúlt tíz évben a közelébe szagoltam volna egynek is. Mobiltelefonnal játszadozó hangoskodó kölykökért, dobhártyaszaggató effektekért nem fizetek. Egybként meg Tony Stark megmutatta az utat. Humor kell meg minnél több ismerős arc. Vigyázó szemetek Joss Wheadonre vessétek…
  Lesz hunyó is ebben a filmben, vagy Spidey csak úgy mászkál a városban egyet?

 7. Genyókapitány

  A Dark Knight az évszázad legjobb képregény-adaptációja. Szvsz.

 8. Zed

  Az a Dick Tracy. Szvsz.
  Jah hogy már új évszázadot írunk? Meg is látszik a filmeken. 🙂

Comments are closed.