SF hírek

30 hozzászólás on Terminator 4: Salvation vs. Transformers: Revenge of the Fallen

 1. McG bácsinak igaza van. Ha Bay bácsi megtekintené a Terminator 1-2-t, talán feltűnne neki az a dög nagy HK Tank, ami pl. lazán kivasalná az ő kis Jazz nevű mikrobiját. Ez a tagadhatatlanul tahó és bunkó Bay szvsz azt hiszi, hogy ő teremtette meg a nagyrobotos filmeket.
  S bár szeretem a Transformerst, de azokat a mikrobikat úgy elkalapálnák a Terminatorok, mint a huzat. Egyszerű okból: sokkal többen vannak, gyilkolásra teremtek, míg a trafók még azzal a maroknyi katonával sem bírtak el, akik a városba lőttek rájuk. Mit kezdenének egy seregnyi T-800-assal, akik alapból plazmavetővel lőnek rájuk, és HK tankok meg légi egységek támogatják őket 😀 Szóval, a szavazatom: Terminator

 2. Blem

  en a transformekre fogadnek… igaz inkabb az alcakra, de azok szovetsegre lepnekek skynettel. a transoknak akkor volna eselyuk, ha nem az a meseszinten lenne, hanem rendesen odab@sznanak mindenkinek es lennenek hullak is. annelkul siman a termik, sot az emberek, mert vas, vas. szoval connorek szetlonek mindket bagazs segget 🙂

 3. Silver

  Egy több ezer éve harcoló gép faj ne ismerne olyat technikát amit a Föld atomkorszakából kinőtt skynet harci egységek képviselnek? Ha sor kerülne csatára amit nem hiszek mivel egy Skynethez közvetve csatlakozott kommunikációs egységen keresztűl is olyan szoftveres támadást kapna mindenki kedvenc túlfejlett sakkkozóautomatája hogy esélye sem lenne csapást mérni mielőtt egy tamagochi szintjére redukálnák vissza.
  Ne a filmet nézzük ahol szerintem elég nagy hülyeség volt hogy hőre olvadó páncélzatuk volt a robotoknak..
  Valójában képesek testüket alkotó fématomok közötti elemi kötéseket megerősíteni, sem emberi sem a Skynet metallurgiai Technológiája nem képes ilyen minőségű fémek előállítására.. Pláne nem megsebezni..
  akár 20 transformer is simán legyalulná a terminátorokat.. aligha állnának le velük szkanderezni vagy várnák meg amíg az egyik tank keresztülmegy rajtuk..

Comments are closed.