TV

A Supergirl az Arrow és a Flash univerzumában játszódik majd?


Nagyjából egy hónapja jelentette be a CBS, hogy tévésorozatot csinál Supergirl kalandjaiból. Egy mai hír szerint viszont hiába más csatornánál kerül bemutatásra a sorozat, lehet, hogy mégis összekapcsolható lesz a CW sikeres Arrow sorozatával, illetve a remekül elstartoló The Flashel.

Az Entertainment Weekly mostani számában készült egy bemutató Greg Berlantiról, a Flash és az Arrow executive producerével – aki nem mellékesen a Supergirlben is ugyanilyen minőségben működik közre. Ebben a cikkben található egy bekezdés arról, hogy a Warner Bros. főhadiszállásán Berlanti a munkatársaival egyeztet a Supergirlről, és megemlítenek egy olyan

csavart, ami leolvasztja a rajongók agyát. Berlanti azt mondja, hogy lehetséges, hogy Supergirl belép az Arrow és a The Flash világába.

Nyilván ha valaki mindhárom szériának ugyanúgy producere, akkor könnyebben elérhető a cél – még akkor is, ha két különböző tévécsatorna fogja adni őket. A Constantine, amit most az elkaszálás réme fenyeget az NBC-nél, illetve a Foxon adásba került Gotham mindenesetre nem osztja meg az univerzumát a CW két sikeres sorozatával.

A fentiek alapján simán elképzelhető a későbbiekben egy Supergirl VS Arrow VS Flash epizód – addig is azonban meg kell elégednünk a jövő héten egy Arrow VS Flash-el.

(Supergirl fotó: Enji Night & Sarmai)


Leave a Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük