TV

A Supergirl az Arrow és a Flash univerzumában játszódik majd?


Nagyjából egy hónapja jelentette be a CBS, hogy tévésorozatot csinál Supergirl kalandjaiból. Egy mai hír szerint viszont hiába más csatornánál kerül bemutatásra a sorozat, lehet, hogy mégis összekapcsolható lesz a CW sikeres Arrow sorozatával, illetve a remekül elstartoló The Flashel.

Az Entertainment Weekly mostani számában készült egy bemutató Greg Berlantiról, a Flash és az Arrow executive producerével – aki nem mellékesen a Supergirlben is ugyanilyen minőségben működik közre. Ebben a cikkben található egy bekezdés arról, hogy a Warner Bros. főhadiszállásán Berlanti a munkatársaival egyeztet a Supergirlről, és megemlítenek egy olyan

csavart, ami leolvasztja a rajongók agyát. Berlanti azt mondja, hogy lehetséges, hogy Supergirl belép az Arrow és a The Flash világába.

Nyilván ha valaki mindhárom szériának ugyanúgy producere, akkor könnyebben elérhető a cél – még akkor is, ha két különböző tévécsatorna fogja adni őket. A Constantine, amit most az elkaszálás réme fenyeget az NBC-nél, illetve a Foxon adásba került Gotham mindenesetre nem osztja meg az univerzumát a CW két sikeres sorozatával.

A fentiek alapján simán elképzelhető a későbbiekben egy Supergirl VS Arrow VS Flash epizód – addig is azonban meg kell elégednünk a jövő héten egy Arrow VS Flash-el.

(Supergirl fotó: Enji Night & Sarmai)


14 hozzászólás on A Supergirl az Arrow és a Flash univerzumában játszódik majd?

  1. I have been browsing online more than 4 hours today,
    yet I never found any interesting article like yours. It is
    pretty worth enough for me. In my view, if all web
    owners and bloggers made good content as you
    did, the internet will be much more useful than ever before.

Comments are closed.