TV

Star Wars tévésorozatok a Netflixen?


Jöhet!

Cinelinx információi szerint komoly esély van arra, hogy több Star Wars tévésorozatot is készíthet a Netflix a közeljövőben. Szám szerint akár három különböző sorozatról is tárgyalnak, állítják a források.

Disney és Netflix együttműködéséből egyelőre egy igen kitűnő Daredevil sorozat jött ki, ami nagyon komoly sikereket ért el idén tavasszal – és ez még csak a nyitánya volt az online “tévéadó” Marveles műsorainak, hamarosan a Jessica Jonest is láthatjuk. És arról se feledkezzünk el, hogy a The Clone Wars utolsó évadát is már a Netflix adta le.

Netflixnél és Disneynél is jónak ítélik meg a két cég együttműködését, és szeretnének még több közös projectet. A Disney szeretné megtartani a Star Wars mozis hangulatát, a Netflix pedig képes magas színvonalat hozni – az országos tévéadóknál költséghatékonyabban.

A korábbi pletykák még arról szóltak, hogy a szintén Disney tulajdonba tartozó ABC-n jönnének élőszereplős Star Wars sorozatok, de úgy tűnik, most már nem ez a helyzet áll fenn. Már az Agents of S.H.I.E.L.D. vagy az Agent Carter nézettségi mutatói is indokolhatnak egy stratégiaváltást – mert bár hiába nézik ezeket a sorozatokat rajongók milliói, a network tévéken elvárt CSI-szintű számoktól azért elmaradnak. A Netflixen – vagy hasonló online videószolgáltatásokon – viszont ezek a típusú műsorok átütő sikerek lehetnek… a Daredevilen kívül hozhatjuk példának a House of Cards-ot is, vagy például az Amazontól a The Man in the High Castle pilotját, ami igencsak nagyot szólt.


Leave a Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük