TV

Star Wars: Rebels – itt az új főgonosz: The Inquisitor


Tisztességes Star Wars történet nem lehet meg igazi főgonosz nélkül. És bár a az Episode III és IV közötti időszakban már kézenfekvőnek tűnik, hogy Darth Vader legyen az, úgy tűnik, a Rebels készítői szükségét érzik, hogy legyen egy újabb karakter is a sötét oldalon. Íme az Inquisitor, akinek feladata a 66-os parancsot esetleg túlélő Jedik levadászása.

A sorozatban még éppen csak elkezdődő felkelés egyik ellenségét a most zajló New York Comic Con-on mutatták be. David Filoni ugyan személyesen nem tudott megjelenni az eseményen, egy videóüzenetben azért üdvözölte a rajongókat. Az Inkvizítort maga Darth Vader bízza meg az első tisztogatás elől elrejtőzött Jedik felkutatásával és kiiktatásával.

A conon több képet is bemutattak a készülő animációs sorozatból, amit a lentebbi galériában tekinthettek meg. (A képeket a Mashable fotósaAnthony Hernandez készítette.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=NX1uCXVg9ug


32 hozzászólás on Star Wars: Rebels – itt az új főgonosz: The Inquisitor

  1. Totál kiherélik Vadert. Egy bitang erős fejvadász ötlete úgy tűnik nem volt kellően érdekes, kellett még egy vörös fénykardos, festett arcú alak. :S

  2. Nagyon eredetiek ezek a piros kardos figurák… Ha Vader minden kis misszióra új főgonoszt fogadott volna, akkor sose rettegte volna az egész Galaxis a nevét…

  3. Hogy néz már ez ki? Már most… már most egyértelmű, hogy a Clone Wars vonalat viszik tovább, csak az éra lesz más. Töketlen gonoszok, minden részben egymást csépelő, de egymást soha meg nem gyilkoló ellenségek, cuki droidok, erőltetett humor, óvodás vagánykodás, stb… Pedig annyi kiváló dolgot ki lehetett volna hozni belőle! Komolyan, Star Wars rajongó vagyok, mióta az eszemet tudom, és mint ilyen személyes sértésnek veszem amit a rohadékok a kedves kis univerzumommal műveltek az elmúlt évtizedek alatt.

Comments are closed.