Star Trek

Star Trek Online: Delta Rising – jön az új kiegészítő


Egyszer elmegy-kategóriás MMO-ból az egyik legkellemesebb sci-fis játékká nőtte ki magát a Star Trek Online, amelynek hamarosan újabb komoly kiegészítője érkezik: az eredeti idővonalat továbbgondoló sztoriban Janeway kapitány nyomába lépve a Delta Kvadránsba látogathatunk el.

Az egyik legjobb free to play MMO-hoz tavaly májusban érkezett komolyabb tartalmi kiegészítés: míg korábban csak a Föderáció vagy a Klingon Birodalom kapitányainak bőrébe bújhattunk, a Legacy of Romulus lehetővé tette, hogy romulán csatahajókat is irányíthassunk. Sőt, nagyon ötletesen gondolta tovább a Romulán Csillagbirodalom jövőjét a kiegészítő: választ adott arra a kérdésre, hogy pontosan mi okozta a Romulus pusztulását, és a túlélők jövőjét is bemutatta.

Delta Rising 2410-ben folytatja a Delta Kvadráns történetét, harminckét esztendővel azután, hogy a U.S.S. Voyager és legénysége szerencsésen hazajutott. Az STO kapitányai most elkezdhetik újra felfedezni a szektort, ahol találkozhatnak a talaxiaiakkal, kazonokkal és az ocampákkal is.

Játékmechanikában is komoly változást hoz a kiegészítő: az eddigi 50-es szintről 60. szintre fejleszthetők a játékos karakterek, új specializációk és képességek válnak elérhetővé. Az új kiegészítő új űrhajókat és egyéb technológiákat is hoz majd – mindezekről a következő hetekben fognak beszámolni a fejlesztők.

Star Trek Online-ban már több színész is tiszteletét tette – mint az általuk a sorozatokban korábban megformált karakterek szinkronhangjai. Az ő sorukat fogja erősíteni Garrett Wang, aki a hangját kölcsönzi Harry Kimnek, aki remélhetőleg 32 év alatt feljebb lépett a zászlósi rangról. 🙂

Delta Rising a tervek szerint októberben érkezik.

>>> Játszanál a Star Trek Online-al, de nincs csapatod hozzá? Jelentkezz a Resonance Guildbe! Mi is ott játszunk 🙂

https://www.youtube.com/watch?v=cn0f46zq1HA


Comments are closed.