Star Trek

37 hozzászólás on Star Trek mozi: kánon vagy reboot?

 1. Folytonosságon belüli megújulás. Azért a Star Trek nem egy BSG, amit sokan már rég elfelejtettek volna, ha nincs a remake (sőt, meg merem kockáztatni, hogy vannak olyanok, akik azt sem tudják, hogy remake), vagy egy Batman, aminek annyi változata van, ahány ember éppen hozzányúlt. Ahogy anno a DS9 megújult a TNG-hez képest, lazán lehetett volna kánonhoz igazodva újulni.

 2. sheenard

  Az Enterprise is jó megújulás volt, a megcsontosodott Trek-rajongók mégsem vették be…

  😛

 3. Merras

  Felőlem lehet megújulás, totális reboot is. Csak ne legyen úgy elgányolva, mint az Enterprise volt. 🙂

 4. Zed Zero

  Folyamatos megújulás kellett volna. Akkor most nem kellene találgatni, hogy folytassák vagy újraindítsák.

  Nekem a Dick Tracy tetszik, pedig a BB-vel ellentétben se nem komoly se nem siker.

  Amíg valaki nem készít egy klasszikus-kalandos BSG folytatást New Hope stílusban, addig nem hiszem el, hogy az új BSG-nél kevesebnbet kaszálna.

  Sokhajós Star Trek szériát akarok. Nem egyetlen legénységről, hanem az egész flottáról. Columbiától az Excelsioron át a Titánig. Úgyhog a studió ne adja el a kulisszákat. Akkor majd nem egy J.J. típusú kalandoron fog múlni.

  Anno a First Contact is sokmindenen változtatott, de az újítások csak egyetlen film erejéig voltak sikeresek. (Nekem már akkor se tetszettek.)

  A válaszom, hosszas mérlegelés után. Se nem reboot, se nem folytatás. Hanem könyvek és képregények. Én majd vetítek magamnak.

 5. Peter Petrelli

  szerintem elore mosakodnak az elkovetett hibak miatt. tudjak hogy kritikusak a rajongok es a elore port hintenek

 6. sheenard

  Merras, ha szerinted az Enterprise el volt gányolva, akkor egy jó kívánságom van: nézzél TOS-t életed végéig 😛

 7. Nekem a TNG és a DS9 A Star Trek. Bár abban van valami, hogy a TOS az eltelt 40 év ellenére is jobb, mint az Enterprise. 🙂

 8. Én most szereztem be az eredeti TOS-t (a felújítottra még vadászom). Még nem szedtem össze annyi lelkierőt, hogy leüljek végignézni. Lehet, ha megtenném, átszellemülve fogadnám az új film alternatív valóságát 🙂

Comments are closed.