Star Trek

Star Trek élménypark tervek


Jövőre fog megnyílni az első európai Paramount Park, Alhama de Murcia-ban, ahol egyebek mellett lesz egy Star Trek-témájú részleg is, a Plaza Futura. A StarTrek.com közölt néhány 3D-ben renderelt képet arról, hogy hogy is fog kinézni a dolog.

Persze nem csak Star Trekes része lesz az élményparknak, hanem például egy 4D-s Mission Impossible kaland is, ami a kém akciókat idézi meg, vagy épp egy Titanic kiállítást is megnézhetünk majd. Ha megéheznénk, akkor a Keresztapa hangulatát idéző étteremben is ebédelhetünk, igazi 40-es éveket idéző maffiakörnyezetben. A park egy másik területére tévedve pedig a vadnyugatba csöppenhetünk majd bele. A Woodland Fantasy pedig részben a Harry Potter-filmeken alapszik majd, részben pedig a Spiderwick Chroniclest idézi meg – sok-sok varázslattal.

Számunkra persze elsősorban a Plaza Futura lesz az érdekes, amit a science-fictionnek szentelnek majd – főleg a Star Treknek. Íme a képek – kattints rájuk, akkor nagyobb lesz! Ti szeretnétek majd meglátogatni a Paramount Park Murciat?


6 hozzászólás on Star Trek élménypark tervek

  1. Jónak tűnik, de csak akkor hiszem el, ha tényleg felépül… Las Vegasba is terveztek korábban ilyet, de aztán abból nem lett semmi.

  2. Volt egy ilyen Las Vegasban, de 2008-ban bezárták… pedig egyszer szerettem volna eljutni oda. 🙁
    De ez legalább közelebb van. 🙂

Leave a Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük