Mondocon

SFportal Sci-Fi Cosplayverseny az Animekarácsonyon


Idén másodjára rendezzük meg sci-fi cosplay versenyünket a MondoCon stábjával együttműködésben, most az Animekarácsonyon.

Cosplayer vagy?

Akkor gyere az eseményre sci-fis jelmezben és keresd meg az SFportal pultját, hogy nevezhess a versenyre és lefotózhassunk! A versenyzők által készített legjobb képeket másnap feltöltjük az SFportal Facebook oldalának galériájába, ahol aztán a közönségre bízzuk a választást! A verseny győztese egy méteráru utalványt nyer a Tuan Kiadó jóvoltából – hogy ezzel is hozzájáruljunk egy következő nagyszerű jelmez elkészültéhez!

Nem vagy cosplayer, de tetszenek az elkészült jelmezek?

December 15 és 21 között zajlik a verseny első fordulója, ahol a Te szavazatod számít! Egyszerűen csak lájkold azoknak a cosplayereknek a fotóját, akiket a legjobbnak tartasz (akár többet is, ha több kedvenced is van). A szavazók között a Tuan felajánlásából egy Gears of War könyvcsomagot fogunk sorsolni!

A szavazásra december 21, szombat este 18.00 a végső határidő. A legtöbb tíz szavazatot kapó versenyző kerül a második fordulóba, ahol az SFportal zsűrije választja ki a végső győztest. Az eredményt december 22-én hirdetjük ki.

A győztes díja egy vásárlási utalvány, amelyből a következő jelmezéhez szükséges méterárut tudja megvenni. Az utalvány értéke attól függ, hogy ez a bejegyzés hány lájkot kap:

– Alapból 10.000 Ft az utalvány értéke
– Ha ez a bejegyzés eléri a 100 lájkot, akkor 15.000 Ft-ra növekszik az utalvány értéke
– 200 lájk esetén 20.000 Ft lesz az utalvány értéke
– 300 lájk esetén 25.000 Ft-ra emelkedik az utalvány értéke!

A győztes ezen felül kap még egy 2014-re szóló éves belépőt is, amivel a MondoCon összes rendezvényét meglátogathatja!

>>> Bővebb információ és jegyrendelés: http://www.mondocon.hu


Comments are closed.