Mondocon

Sci-Fi cosplayverseny az Animekarácsonyon


December 14-én, vasárnap kerül megrendezésre az év utolsó nagy találkozója, az Animekarácsony, a Millenárisban. Az egész napos eseményen kint lesz az SFportal stábja is, ahol ismét megrendezzük hagyományossá vált sci-fi cosplayversenyünket.

Cosplayer vagy?

Akkor gyere az eseményre sci-fis jelmezben és keresd meg az SFportal pultját, hogy nevezhess a versenyre és lefotózhassunk! A versenyzők által készített legjobb képeket másnap feltöltjük az SFportal Facebook oldalának galériájába, ahol aztán a közönségre bízzuk a választást! A verseny győztese egy 20.000 Ft értékű méteráru utalványt nyer a Tuan Kiadó jóvoltából – hogy ezzel is hozzájáruljunk egy következő nagyszerű jelmez elkészültéhez!

Nem vagy cosplayer, de tetszenek az elkészült jelmezek?

December  16-20. között fog tartani a verseny első fordulója, ahol a Te szavazatod is számít! Az SFportal Facebook oldalán egyszerűen csak lájkold azoknak a cosplayereknek a fotóját, akiket a legjobbnak tartasz (akár többet is, ha több kedvenced is van). Szavazni december 20., 18:00-ig lesz lehetőséged.

A legtöbb tíz szavazatot kapó versenyző kerül a második fordulóba, ahol az SFportal zsűrije választja ki a végső győztest.

A zsűri tagjai:

A verseny fődíja egy 20.000 Ft-os méteráru vásárlási utalvány, mellyel a győztes következő nagyszerű jelmezéhez járul hozzá a Tuan kiadó.


Comments are closed.