TV

Sci-Fi az AXN Black műsorán


Ahogy korábban már hírt adtunk róla, átalakul az AXN csatornaportfóliója, az AXN Crime-ot az AXN White váltja, míg az AXN Sci-Fi helyére jön az AXN Black. Ez utóbbi azonban nem azt jelenti, hogy végleg búcsút mondanának a sci-fi sorozatoknak.

Sajtótájékoztatót tartott az AXN stábja, ahol John Rossiter, a Sony Pictures Television Networks közép-európai igazgatója és Kis-Bocz Éva, a régió programigazgatója beszélt az átalakulásról.

Az AXN Black folytatja tovább a sci-fi sorozatok vetítését, de a programot olyan mitikus vagy épp hétköznapi hősök történeteivel színesítik, akik segítenek felfedezni a bennünk rejlő kalandvágyat, bátorságot és határozottságot.

Sci-fi téren érkezik a Stargate Universe a csatorna kínálatára, illetve folytatódik a Primeval: New World – Őslények kalandorai sorozat is. Ismét látható lesz a svéd Real Humans – Az új generáció című sci-fi sorozat is, melyet májusban mutatott be a csatorna. És bár nem science-fiction, valószínűleg sok rajongót érdekelni fog a Spartacus: Vér és Homok második évada is. A műsor valóságshowkal is színesedik, így bemutatásra kerül a Dwayne “The Rock” Johnson nevével fémjelzett The Hero című sorozat is. Ebben a versenyzőket mindenféle kőkemény próbák elé állítja Johnson, nem csak fizikai, de mentális és morális tesztekkel is igyekszik eldönteni, hogy ki méltó A Hős címre.

Az AXN White és AXN Black kínálatából a fő AXN csatorna szeptember 29-én ad kis ízelítőt, amikor bemutatják Az Ügyféllista – The Client List és a Spartacus: Blood and Sand első részeit; ezen felül pedig októberben több kábelszolgáltató kínálatában ingyenesen elérhetővé válik a két csatorna egy hónapra.


8 hozzászólás on Sci-Fi az AXN Black műsorán

  1. Gerzson

    “A műsor valóságshowkal is színesedik”
    Ők is elkurvulnak. Pedig az AXN-t még bírtam is.

Leave a Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük