TV

Revolution – új sci-fi sorozat ősszel az NBC-n2012. őszén, hétfő esténként kerül adásba az NBC-n egy új sci-fi sorozat, Revolution címmel. A háttérgárda kimondottan impozáns: a Spock-kal rendszeresen családi ügyekről trécselő J.J. Abrams a sorozat executive producere, a pilot epizódot az Iron Man-t sikerre vivő Jon Favreau rendezi, míg a sorozat írója a Supernatural-lel már bizonyított Eric Kripke lesz.

 Poszt-apokaliptikus jövőben fog játszódni a széria – ebben a verzióban az áram megy el egyik pillanatról a másikra, és soha nem is jön vissza. Ebben a jövőben semmilyen elektromos eszköz nem képes üzemelni, így búcsút mondhatunk a számítástechnikának, a televíziónak, az autóknak. A társadalom természetesen felbomlik, különböző, területeiket védő hadurak és milíciák veszik át az irányítást.

A Revolution 15 évvel a sorsfordító esemény után veszi fel a szálakat, a főszereplők a Matheson-család tagjai, akik birtokában van egy különös eszköz – aminek segítségével talán kideríthetik, hogy mi is történt annak idején.


11 hozzászólás on Revolution – új sci-fi sorozat ősszel az NBC-n

  1. Félek attol,hogy lesz benne egy riherongy asszony,egy tokeletlen fiu aki minden sz*arba belekeveredik es egy lany aki meg hosszerelmes lesz.bar bizom a rendezoben es Abramsben is.

  2. Jericho+Terra Nova mix… Ja és a posztapokaliptikus setting, és attraktív tinédzserek (ipar nincs, de a sminkeket gyártják) sem ismerős semmi idei filmből.;)

  3. Ez az én életemből kimarad. Nemelég, hogy posztapokaliptikus, még a technikát is kihagyják belőle. A legjobb kombináció arra, hogy elkergessenek. 🙂

  4. vinitor

    miért van mostanában ilyen sok film, amely egy teljesen reális “világvége”-eseményből indul ki? hol marad a fikció? 🙂

Leave a Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük