Mozi - TV

Prometheus előzetes


És íme! Megérkezett az Alien előzményének, a Prometheusnak az előzetese. Stílusában próbálták követni az első film trailerét (a hangok egy része és a cím kiírása onnan van), a látvány viszont remek. Nem csak az űrhajók, de a Space Jockey űrhajója is, a tájak, minden. Ha nem is Alien film lesz, talán lesz helye az Alien univerzumban és Ridley Scott tényleg összehoz egy remek sci-fit.


14 hozzászólás on Prometheus előzetes

  1. Inferno666

    Ez alapján ez csak egy újabb, sci-fi, horror lesz, semmi több, de talán Ridley Scott ad hozzá valami pluszt.

  2. Hát remélem hogy Alien előzmény… És nyilván az mert ahogy a cikk is írja ahogy megjelennek a betűk meg a trailer is olyan Alien-es… Meghát az tényleg a Space Jockey űrhajó, csak azt nem tudom hogy mik azok az urnák…

  3. Nem kötözködni akarok, de igen, sajnos R.S. csinált már rossz filmet: Robin Hood a cime. Reméljük csak apró malőr, botlás volt…viszont az uj Alien film bitang jó lesz szerintem – én már nagyoin várom!

  4. Az Alien-hez csak érintőlegesen kapcsolódik majd. Állítólag sem azokat a lényeket, sem az LV-426-ot nem látjuk majd benne… attól függetlenül várós.

  5. ranger

    Nem lesznek benne xenomorfok. Lenyilatkozta, hogy azokat már szárazra fejték, és Disneylandben kötöttek ki. Poénkodott egy sort azon, hogy ő nem is érti, hogy kerülhettek ode, de látta őket Disneylandban. A project puszta léte, iránya és az ahogyan finoman osztja a folytatásokat (és vele együtt az alien rajongókat), önmagában olyan gyönyörű, hogy a film milyensége már nem is érdekel. Engem pusztán az is boldoggá tesz, hogy az alkotó gyakorlatilag kimondta, teremtményei kultusza gyakorlatilag szentségtörés. S ezzel mintegy éles határvonalat húzott, minőségi sf és sf-horror között.

  6. Miért, az ki van zárva a létezésből, hogy minőségi sf-horror… Ezzel egyúttal akkor az Alien a te olvasatodban nem minőségi sf.

Leave a Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük