Nyereményjáték

Nyereményjáték páros belépőkért a Szörnyek és szerelmekre


Nyerj páros jegyet a Szörnyek és szerelmek című film díszbemutatójára, amely 2018. május 30-án, szerdán este 19 órakor lesz a Pólus moziban (Budapest, Szentmihályi út 131.). Öt pár jegy vár a szerencsés nyertesre, amely te lehetsz, ha kedd délig megválaszolod jól a trailer megnézése után három kérdésünket.

Matteo Garrone sajátos hangulatú fantasy-horrorjában a tündérmesék legsötétebb oldalát ismerhetjük meg olyan látványvilággal és szereplőgárdával, amit bármelyik hollywoodi produkció is megirigyelhetne. A szürreális fantáziabirodalomban – víziszörnyek és ogrék, királyok és királynék, mágusok és kurtizánok között – játszódó, bizarr és drámai fordulatokkal teli cselekmény a 17. századi történetíró, Giambattista Basile Pentameron című könyvének három történetét szövi egybe, amelyeket között az emberi gyarlóság és a bűnös szenvedélyek adják a kapcsolódási pontot.

A Szörnyek és szerelmek tekintélyes díjesőt tudhat magáénak: hét David Di Donatello-díjat (az „olasz Oscar”) és tíznél is több fesztiváldíjat kapott, illetve jelölték Cannes-ban az Arany Pálmára.

És íme a trailer:

A három kérdés pedig:

1.) Milyen nevet kiált a fáklyás leány az éjszakai erdőben?

2.) Milyen jövő miatt nem szabad aggódni?

3.) Mondj két szereplőt a filmből!

A válaszokat a jatek@sfportal.hu e-mail címre várjuk, 2018. május 29-én, 12:00 óráig. A beérkezett e-maileket a sorsolás után adatvédelmi okokból törölni fogjuk!

A nyertesek nevét kedd délután tesszük közre ez alatt a cikk alatt és a facebook oldalunkon. A díszbemutatóra a jegyüket a helyszínen, a beengedésnél vehetik át. Jó játékot!

SZÖRNYEK ÉS SZERELMEK 
(Il racconto dei racconti / Tale of Tales)
színes, olasz-francia-angol fantasy, 135 perc, 2016 (16)

Rendező: Matteo Garrone
Főszereplők: John C. Reilly, Salma Hayek, Vincent Cassel, Toby Jones, Shirley Henderson
Forgatókönyvíró: Giambattista Basile nyomán Matteo Garrone, Edoardo Albinati, Ugo Chiti, Massimo Gaudioso
Zeneszerző: Alexandre Desplat
Operatőr: Peter Suschitzky
Vágó: Marco Spoletini
Producer: Matteo Garrone, Anne Labadie, Jean Labadie, Jeremy Thomas


Leave a Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük