Nyereményjáték

Nyereményjáték páros belépőért a Zombi Express vetítésére


Az SFportal.hu nyereményjátékában páros belépőjegyet nyerhet a Zombi Express című dél-koreai akció-horror film premier előtti – 2018. február 28. – díszvetítésére az a hat szerencsés nyertes, aki megválaszolja az alábbi három kérdést. Ehhez nem kell mást tenni, mint megnézni a film két perces trailerét.

1. Hova tart a filmbe szereplő vonat?

2. A főszereplő menedzsernek fia van vagy lánya?

3. Kit lát a főszereplő a Katonai Bázis peronján a vonatról lelépve?

A helyes válaszokat névvel és emailcímmel együtt február 27-én délig küldjétek el nekünk a cikk@sfportal.hu e-mail címre. A nyerteseket még aznap este értesítjük.

A film premier előtti díszbemutatójára 2018. február 28-án, szerdán 19:00 órakor kerül sor a Pólus Mozi Nagytermében (1152 Budapest, Szentmihályi út 131.) A parkolás a Pólus Center parkolójában ingyenes.

„A pulzusod végig az egekben” – írta a Variety a filmről, amely a bemutatója után világszerte elismerést aratott a kritikusok és a közönség körében. A Zombi Expresst eddig 29 nemzetközi fesztiváldíjjal jutalmazták.

Sang-ho Yeon író-rendező kliséken túllépő, székbe szögezően izgalmas filmjét Magyarországon március 1-től limitált vetítéssorozatban láthatják a műfaj rajongói, eredeti nyelven, magyar felirattal. Budapesten kizárólag a Pólus Moziban vetítik, de más, vidéki nagyvárosokban is bemutatják. A vetítési helyszínek részletes listája a Pannonia Entertainment oldalán megtalálható.

A film trailere megtekintető itt:

 


Leave a Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük