Nyereményjáték

Nyereményjáték a Macskafogó mozis bemutatójára


Újból a mozikba kerül a legendás magyar rajzfilm, a Macskafogó. Minden idők leghíresebb Grabovszkyja jövő hét csütörtökétől digitálisan felújítva látható majd a vásznakon.

Ehhez kapcsolódó nyereményjátékot hirdet az SFportal.hu. Öt darab páros jegyet sorsolunk ki a Macskafogó díszbemutatójára, amely 2018. szeptember 12-én, szerdán este 19 órakor lesz a Pólus mozi nagytermében (Budapest, Szentmihályi út 131.) azok között, akik megválaszolják az alábbi három kérdést.

  1. Hány balettpatkány ered Grabovszky nyomába?
  2. Melyik szemével lát Fritz Teufel?
  3. Ki rendezte a Macskafogót?

Ha valakinek megkopott volna az emlékezete a Macskafogó kapcsán, hát nézze meg segítségképpen a rajzfilm trailerét…

A válaszokat a jatek@sfportal.hu e-mail címre várjuk, 2018. szeptember 11-én, kedden 12:00 óráig. A beérkezett e-maileket a sorsolás után adatvédelmi okokból törölni fogjuk!

A nyertesek nevét kedd délután tesszük közre ez alatt a cikk alatt és a facebook oldalunkon. A díszbemutatóra a jegyüket a helyszínen, a beengedésnél vehetik át. Jó játékot!

A Pannonia Filmstúdióban a legnépszerűbb magyar színészek adták a hangjukat ehhez a remekműhöz: Sinkó László, Benedek Miklós, Haumann Péter, Bodrogi Gyula, Mikó István, Kern András és a többi közreműködő számos szállóigévé vált párbeszéddel ajándékozta meg a közönséget. A hagyományos animációs technikával, 1986-ban készült egész estés rajzfilm a keletkezése óta mit sem veszített frissességéből, népszerűsége mindmáig töretlen. A rajzfilmklasszikus 4K minőségben restaurált képpel és digitálisan felújított hanggal kerül újra a vászonra, a Magyar Nemzeti Filmalap – Filmarchívum igazgatóság és a Pannonia Entertainment filmforgalmazó együttműködésében szeptember 13-tól országszerte több mint negyven moziban vetítik.


Leave a Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük