Star Trek

Nem J.J. Abrams rendezi a Star Trek 3-at


Különösebben nem meglepő a dolog annak fényében, hogy J.J. Abrams manapság a Star Wars Episode VII-el van elfoglalva, mindenesetre ma nem csak az derült ki, hogy ő is rájött, túlzásba vitte a lens flare effektet. Úgy tűnik, hogy biztossá vált, a következő Star Trek filmben már csak producerként, és nem rendezőként vesz részt.

Collider kérdésére válaszolva J.J. Abrams elmondta: Ez kicsit keserédes. De annyit elmondhatok, hogy én leszek a következő film producere. Akárki is rendezi a filmet, valaki olyan lesz, akiről mindannyian tudhatjuk, hogy jól kézben fogja tartani a szereplőket és a stábot. Nagyon szerencsésnek érzem magamat, hogy a része lehettem, és határozottan a legjobb időpontnak tűnik, hogy valakit beengedjünk, hogy a saját dolgát csinálja. Biztosan nem olyasvalakit szeretnék, aki bejön és megpróbálja azt csinálni, amit én tettem. Olyasvalakit akarunk felvenni, aki jön és magával hozza a saját érzékenységét. 

Egy másik kérdésre válaszolva elmondta, hogy ő és a forgatókönyvírók, Alex Kurtzman és Bob Orci már dolgoznak a történeten.


46 hozzászólás on Nem J.J. Abrams rendezi a Star Trek 3-at

  1. Semmi baj. Zack Snyder majd továbbviszi a lens flare művészi eszközét annak illusztrálására, hogy… hát izé, majd kitalálja.

  2. Semmi baj. Zack Snyder majd továbbviszi a lens flare művészi eszközét annak illusztrálására, hogy… hát izé, majd kitalálja.

  3. Csillagidő 2263.34. A naprendszerből eltűnt az összes lens flare. Az Enterprise legénysége csillagközi utazásra indul, hogy visszaszerezze.

  4. “Egy másik kérdésre válaszolva elmondta, hogy ő és a forgatókönyvírók, Alex Kurtzman és Bob Orci már dolgoznak a történeten.”….már csak ez hiányzott…a klissés, írónak nem nevezhető béna brigád még mindig ott van….akár ki lesz is a rendező…a film halálra van ítélve….

  5. sheenard

    Hát, lehet, hogy így talán gyorsabban készül el a következő film. 🙂
    Mint producer, biztos rajta tartja az ujját a ST vérkeringésén… és jól teszi 🙂

Comments are closed.