TV

Mégsem az HBO készíti az Amerikai isteneket


A tavalyi év egyik SF-szempontból legfontosabb tévés híre volt, hogy az HBO fogja elkészíteni Neil Gaiman Amerikai istenek című regényének tévésorozat változatát. Most azonban változott a helyzet.

Az előzetes tervek egy hat évados sorozatról szóltak, ám úgy tűnik, hogy “apróbb” változás történt a kivitelezés során: az HBO helyett a FreemantleMedia fogja készíteni a sorozatot. Legutóbbi munkájuk a The Tomorrow People amerikai remake-je, ami egész kellemesre és fogyaszthatóra sikerült, és az idén bemutatásra kerülő The Returned, mely a a francia Les Revenants remake-je lesz.

Egyelőre tehát ennyi a hír, az HBO kiesett a történetből. Hogy melyik csatornán fogják bemutatni az Amerikai isteneket és marad-e a hat évados megvalósítás, azt egyelőre nem tudni.


6 hozzászólás on Mégsem az HBO készíti az Amerikai isteneket

  1. Részemről akármilyen filmet csinálnak belőle,az nem fog felérni a regényhez.De reménykedjünk,hogy nem cseszik el úgy,mint Kevin Costner “A Jövő Hírnöke”cí mű regény filmváltozatát.

  2. Teljesen mindegy, ki csinálja meg. El fogják rontani, ahogy illik. Túl jó, és értelmes könyv ahhoz, hogy az amcsi filmipar meg tudja csinálni, akár közepes szinten is…

Leave a Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük