Megjelenés

Megjelent! Phillip Messier: Elshaan [SFportal E-Book]


Siljagen egy idegen bolygó fia, egy zord és mégis csodálatos világé, amelyen a múlt ködös távolában az emberi száműzötteket a természet és a genetika tudománya változtatta új fajjá: a tyronokká. A dimenziókat és fényéveket átívelő űrutazás korában látta meg a Zeifren csillag fényét, és nem ember már a szó hagyományos értelmében. Több annál. Hogy mennyivel, azt a felnőtté Avatás ősi és gyönyörű ünnepén még nem sejtheti, talán csak az őt megfigyelés alatt tartó felsőbbrendű értelem képviselői, a trittek.


69 hozzászólás on Megjelent! Phillip Messier: Elshaan [SFportal E-Book]

  1. Way cool! Some extremely valid points! I appreciate you penning this post and the rest of the website is extremely good.

  2. This awesome blog is obviously interesting additionally informative. I have discovered helluva interesting tips out of this blog. I ad love to go back every once in a while. Cheers!

  3. you ave got an you ave got an important blog here! would you wish to make some invite posts on my weblog?

  4. It as not that I want to replicate your web site, but I really like the style and design. Could you let me know which style are you using? Or was it custom made?

  5. This blog is without a doubt cool and besides factual. I have found a lot of handy stuff out of this source. I ad love to visit it again soon. Cheers!

  6. You have remarked very interesting details ! ps nice web site. Loneliness seems to have become the great American disease. by John Corry.

  7. lungs, and cardio-vascular tissue. If this happens, weight loss will slow down and it will become more and more difficult to maintain a healthy weight.

Comments are closed.