Sci-Fi Filmek

Matt Damon lesz a marsi


Az ősszel megjelenő Andy Weir-féle sf-szenzáció, A marsi című regény megfilmesítése szépen halad: egy ideje úgy hírlik, hogy Drew Goddard rendezi majd a 20th Century Fox zászlaja alatt.

A hír igaz volt, de végül Goddard kiszállt a projektből, hogy a további munkáira koncentrálhasson. Nem borult azonban gyászba a stúdió, mivel egy igen neves színész viszont csatlakozni kíván a filmhez.

Bizony, nagyon úgy néz ki, hogy Matt Damon lesz a marsi!

A film (és a regény) egy modern Robinson-történet: az asztronauta Mark Watney egy baleset következtében megsérül, és a Marson ragad. Halottnak hiszik, és otthagyják, Mark pedig kemény küzdelembe kezd a Vörös Bolygó ellen a túlélésért.

A regény egyik fő erénye a tudományos hitelesség, ami – a Gravitáció tavalyi sikere után – minden bizonnyal a film nagy erőssége is lesz.

Damon egy nyilatkozatban beszélt A marsi főszerepéről, és valljuk be, mivel az Elysium producere, Simon Kinberg felügyeli ezt a filmet is, így az esélyei elég jók.

(x)


644 hozzászólás on Matt Damon lesz a marsi

  1. Online help with law assignment Students from different parts of the world rely on our service, as we are providing secure payment gateways, confidentiality agreements, and financial aid centers for communication.

Comments are closed.