TV

Ma este a Viasat 6-on: Caprica


A Caprica, egy vadonatúj sorozat, mely a ‘Battlestar Galactica – Csillagközi romboló’, kultikus sci-fi sorozat előzményeit dolgozza fel. Elmeséli, hogy mi vezetett az emberiség, vagyis a Tizenkét Kolónia pusztulásához. A történet több, mint ötven évvel a Csillagközi romboló előtti időkben játszódik, és kevésbé koncentrál a sci-fi elemekre, inkább az emberi kapcsolatok és konfliktusok kerülnek előtérbe. A Caprica két család életét mutatja be, az Adama-két és a Graystone-okét, a technológiai áttörés hajnalán, amikor a békében élő Tizenkét Kolónián létrehozzák az első cylont.

A sorozat részeit július 14-től, minden csütörtökön 21:25-kor láthatjátok a VIASAT6-on!

(X)37 hozzászólás on Ma este a Viasat 6-on: Caprica

 1. A vadonatúj azért picit túlzás és én spec idegenekre sem emlékszem 🙂 Szegény sorozatot már vagy fél eve elkaszálták. 🙁 Pedig szerintem nagyon jó!

 2. A befejező részt sikerült úgy összecsapni, hogy az vmi pazar. Erre mindenki készüljön fel – ha anno nem látta. Amúgy tényleg jó sori lett volna. Kár érte.

 3. Végignéztem ugyan, de szerintem elég gyenge volt, sok évődéssel, kevés tényleg hasznos anyaggal. Minden esetre azért, bár nem volt a kedvencem, nézném tovább is…

 4. Sneer

  A virtuális valóságok egész jók voltak a többi része tömény unalom volt általában.Megérdemelte a kaszát.Blood & Chrome remelem jobb lesz!

 5. balfrász

  Ennyi szar klisét még egy sci-finek csúfolt sorozat se’ visel el!
  Ott hagytam abba a második résznél, amikor Adama kijelentte, hogy azon a bolygón, ahonnan ő jött, egyáltalán nem nőnek virágok. Ja, tobozon élnek…

Comments are closed.