Irodalom

42 hozzászólás on Letölthető az első epub formátumú novella a Galaktika boltban

 1. A letölthető egyelőre erős túlzás a saját tesztem szerint. Fizetni viszont már lehet érte. 😀

 2. A bolt megterhelte a kártyámat, megjött a visszaigazoló email, a boltban viszont Függőben státuszú a vásárlás.

 3. “Jelenleg nem rendelkezik hozzáféréssel egy fájlhoz sem.” – írja a letöltési oldal.

  “Válaszüzenet: Tranzakció elfogadva” – ezt meg a bankom a ti visszaigazoló emailetekben. (Jött róla sms is.)

  Valami egészen biztos összekeveredett.

 4. Emberi hiba/figyelmetlenség történt, megoldottuk, immár mindenki megtalálja a profiljában a fájlt. Még pár napig azonban nem lesz automatikus a tranzakciót követően a letöltés, adminban kell jóváhagynia munkatársunknak. Fejlesztőink dolgoznak a tökéletes megoldáson, pár nap múltán automatikus lesz, így nem kell majd emberi beavatkozásra várni.

 5. Tökéletes, lejött a fájl. Az Adobe Digital Editions nem tud vele mit kezdeni – üres képernyő – a Calibre viszont eszi.

 6. Emberek, mint ígértük, megtörtént a fejlesztés, így most már nem kell admin jóváhagyásra várni, “kapásból” letölthető a tartalom.
  Köszönjük a türelmet, továbbra is várjuk az észrevételeket, javaslatokat.

 7. @Galaktika

  Érdeklődnék, hogy a későbbiekben megoldjátok-e, hogy a fájl olvashatóvá váljon? Jelenleg Adobe Digital Editions-ben nem jelenik egy sor szöveg se, az epub elejébe gyógyított vízjel miatt.

  Azt már csak zárójelben jegyezem meg, hogy a Kánai novellának kiterjesztése sincs, ezt kézzel kellett hozzáírni, hogy egyáltalán lássa a szoftver.

 8. @Galaktika
  Nem a <html> elé szúrjátok be az azonosító sztringet, hanem valahová a <head> részbe. Ott már nem zavarja az epub értelmezőt.

Comments are closed.