Star Wars

Lecserélik a Star Wars IX rendezőjét


A Lucasfilm az éjszaka folyamán a Star Wars hivatalos oldalán egy szűkszavú nyilatkozatban közölte, hogy megválnak Colin Trevorrowtól írótól és rendezőtől, akinek a feladata a Star Wars IX elkészítése lett volna. Állítólag közös megegyezés történt, az elképzelésük a filmről nem egyezett.

Trevorrow menesztéséről azóta pusmognak, hogy a rendező legújabb filmje, a The Book Of Henry hatalmasat bukott. Erre a pletykára csak ráerősített a forgatókönyv átírásának híre (ezt a feladatot Jack Thorne kapta), bár erre valószínűleg nem csak annak minősége miatt volt szükség, hanem azért is, mert Leia Organa tábornok fontos szerepet játszott volna a Star Wars IX-ben, ám a karaktert ki kellett írni belőle Carrie Fisher tavalyi halála miatt.

Hogy ki veszi át a Jurassic Worldöt is jegyző Trevorrow helyét, az egyelőre jó kérdés. Szerencsére az új rendezőnek azért nem lesz olyan nehéz dolga, mint a Han Solo film esetében Ron Howardnak van, mert a Star Wars IX-et csak januárban kezdik forgatni, és 2019 nyarán mutatják be.


Comments are closed.