TV

Krypton – SyFy sorozat Superman nagyszüleiről


Gothamhez egészen hasonló sorozatot fog csinálni a SyFy, méghozzá David S. Goyer vezetésével: a Krypton Superman nagyszüleire fókuszálva mutatja majd be a pusztulásra ítélt bolygót, és az El Ház mindennapjait.

Évekkel a Superman legenda megszületése előtt az El Ház kiközösített volt és szégyenben élt – írja a hivatalos bemutató. A sorozat az Acélember nagyapját, Jor-El apját mutatja be, ahogy reményt és egyenlőséget hoz a Kryptonnak, ahogy kivezeti a zűrzavarból a bolygót, hogy az méltó szülőhelye legyen a valaha ismert legnagyobb szuperhősnek.

Krypton producere David S. Goyer lesz, aki ugyebár közreműködött a Nolan-féle Batman-trilógiában, a Man of Steel-ben és a készülő Batman v Superman: Dawn of Justice-nak is producere; valamint Ian Goldberg is producerként vesz részt a munkálatokban, az ő nevéhez kapcsolódik a Flash Forward és a Once Upon A Time is. A pilot epizód forgatókönyvét Goldberg fogja írni.

A sorozatnak valószínűleg nem nagyon lesz kapcsolódása a CBS-nél fejlesztés alatt álló Supergirl-höz.

 

 


14 hozzászólás on Krypton – SyFy sorozat Superman nagyszüleiről

  1. It as amazing to visit this website and reading the views of all mates on the topic of this article, while I am also eager of getting familiarity.

Leave a Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük