TV

Kilépett az Almost Human egyik showrunnere


Az idei őszi szezon egyik legígéretesebb újoncának az Almost Human című sorozat látszik. Annak ellenére bizakodóak vagyunk, hogy ez egy újabb olyan sorozat, amit J.J. Abrams nevével próbálnak eladni – legutóbb például a meglehetősen gyenge Revolution-nel kapcsolták össze, előző évben meg az Alcatrazzal.

A mai napon kiderült, hogy az Almost Human egyik showrunnere már ki is lépett – pedig még el sem startolt a sorozat. Naren Shankar távozott meglehetős hirtelenséggel a stábból, aki korábban például a CSI – Helyszínelők producere volt 136 epizódon keresztül, de sci-fis kötődése is van, a Farscape 20 epizódjában vett részt executive vagy co-executive producer minőségben. Az NBC Grimm sorozatán is dolgozott, ami szintén egy nyomozós elemekben bővelkedő sorozat.

Az Almost Human a készítők elképzelése szerint alapvetően egy rendőrsorozat lenne, ezért is került bele a nyomozós sorozatokban otthonosan mozgó Shankar. Showrunner társa, J.H. WymanFringe-el szerzett magának hírnevet, és úgy tűnik, hogy ő viheti tovább a még el sem indult Almost Human-t. Nem biztos, hogy egyébként negatívan érinti a sorozatot ez a hír – a hollywoodi források szerint bár személyes problémák nem merültek fel a két producer között, úgy tűnik, nem biztos, hogy meg tudtak egyezni a rendőrös és scifis elemek arányában.

Karl Urban főszereplésével készülő sorozat a közeljövőben játszódik, amikor androidok is segítik a rendőri erők munkáját. Az Urban által játszott főhős, John Kennex nem nagyon bírja az androidokat, ezért természetesen miután felgyógyul egy balul sikerült akcióból, android társat kap Dorian személyében. A pilotot november 4-én mutatják be az Egyesült Államokban.

http://youtu.be/ykwxg534yAw


28 hozzászólás on Kilépett az Almost Human egyik showrunnere

Comments are closed.