Marvel

Kickstarter: Project Cosplayers Unite, magyar résztvevőkkel


Az angol székhelyű SCG indított egy Kickstarter gyűjtést, melynek célja egy 18 hónapos, nemzetközi cosplayer naptár elkészítése. A Project Cosplayers Unite a nemzetközileg legelismertebb cosplayereket kérte fel az együttműködésre – és közöttük büszkén említhetünk két magyar lányt is, Enji Night-ot és Licorne-t is.

Kilenc tematikus fotózást tervez különböző helyszíneken az SCG csapata, akik hamarosan online magazint is terveznek indítani, a munkálatokban résztvevő cosplayerek pedig októberben találkozhatnak a nagyközönséggel a London MCM Comic Con-on.

A képeket egy kaliforniai fotós, Martin Wong fogja elkészíteni, aki valóban elképesztő munkákkal örvendeztette meg a rajongókat már eleddig is:

martin-wong-cp-photo

 

Az utómunkálatokat pedig Hidrico fogja végezni, aki elképesztő tehetséggel retusálja a fényképeket, lásd alant:

hidrico-tali-cp

 

Ahogy a Kickstarteren ez már megszokott, különböző összegekkel lehet támogatni a projectet, és különböző jutalmakkal kedveskednek a támogatóknak. 5 angol fontért egy képeslap jár, amin szerepel az összes cosplayer, 10 fontért már jár mellé egy A4-es poszter is. Aki 30 fonttal száll be, az már megkapja magát a 18 hónapos naptárat is a képeslap és egy szabadon választható A3-as poszter mellé. Aki 150 fonttal támogatja a naptár elkészültét, az egy spéci pólót kap, meg egy Skype-os beszélgetési lehetőséget a cosplayerekkel. 200 font esetén a zombis fényképezésbe be lehet szállni zombiként. 400 fontért viszont egy hétvégi jegy jár a London MCM Comic Conra, és egy közös ebéd a project összes résztvevőjével.

Itt lehet támogatónak jelentkezni.

A gyűjtés szeptember 8-ig tart, és 30.000 angol fontot, kb. 10 millió forintot céloztak meg a szervezők: ebben alapvetően a fotózás és a szállítás költségei vannak benne.


31 hozzászólás on Kickstarter: Project Cosplayers Unite, magyar résztvevőkkel

Comments are closed.