Játék

Játékoslét kérdőív 2013 – Multiplayer, RPG és MMORPG kutatás


Az alábbiakban Fromann Richárd, az ELTE Szociológia Doktori Iskola PhD-hallgatójának felhívását tesszük közzé – kérjük minden kedves olvasónkat, hogy segítsenek egy pár perces kérdőív kitöltésével egy érdekes felmérés elkészítésében!

Kedves Játékos!

Az ELTE Szociológia Doktori Iskola PhD-hallgatója vagyok, és egy olyan kutatáshoz kérném a segítségedet, amelyben elsősorban a sokszereplős online szerepjátékosok (MMORPG) világát szeretném minél jobban megismerni, de kontrollcsoportként az ún. MULTIPLAYER játékosok és az asztali szerepjátékok (RPG) játékosai is nagyon fontosak ebben a felmérésben. Eddig több mint 10.000 játékos kérte az eredmények bemutatását. A kutatással kapcsolatos összes információt, eredményeket és még sok-sok érdekességet találhatsz a megújult honlapunkon (www.jatekkutatas.hu) és Facebook oldalunkon (www.facebook.com/jatekkutatas).

Ha idén (is) szeretnél a JátékosLét kutatásban részt venni, és jelenleg AKTÍV (multiplayer, MMORPG vagy RPG) játékos vagy, akkor kérlek, töltsd ki ezt a 2013. évi kérdőívet, mely csupán kb. 10-15 percet vesz igénybe.

Nagy örömmel venném, ha válaszaiddal hozzájárulnál ezen kutatás eredményességéhez.

http://www.kerdoivem.hu/kerdoiv/612261375

Köszönettel:
Fromann Richárd


4 hozzászólás on Játékoslét kérdőív 2013 – Multiplayer, RPG és MMORPG kutatás

  1. ricardos

    Sziasztok! A JátékosLét kutatás vezetőjeként, a kérdőív szerkesztőjeként NAGYON KÖSZÖNÖM a segítségeteket, a kitöltéseket; és természetesen külön köszönet az SF Portál szerkesztőségének is! köszönettel: Richárd

  2. Sziasztok! A JátékosLét kutatás vezetőjeként, a kérdőív szerkesztőjeként NAGYON KÖSZÖNÖM a segítségeteket, a kitöltéseket; és természetesen külön köszönet az SF Portál szerkesztőségének is! köszönettel: Richárd

Leave a Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük