Star Trek

Játék belépőkért a Star Trek mozibulira


Új nyereményjátékra invitálunk benneteket az SFportal.hu oldalán. Az Űrszekerek közösségi flotta jóvoltából három páros belépőt sorsolunk ki a Pólus Moziba a 2019. április 6-án, szombaton 17:30-kor kezdődő Űrszekerek mozibulira és filmvetítésre.

A Star Trek világának egyik legjelentősebb történelmi eseménye, amikor az emberek először lépnek hivatalosan kapcsolatba idegen lényekkel, méghozzá a vulkániakkal. A rendezvényen 1997 óta először láthatjátok újra mozivászonon a Star Trek: Kapcsolatfelvétel című filmet. Az új nemzedék ismert legénységével, Zephram Cochrane-nel (a térhajtómű feltalálójával), a borggal, időutazással és megannyi kalanddal tűzdelt történet 22 év után is meglepően mainak hat. Éppen ezért érdemes megragadni az egyedi alkalmat, hogy moziélményként élhessük át.
A szervezők a tervek szerint a hivatalos werkfilmmel, saját gyártású dokumentumfilmmel és a sorozat szinkronhangjait kölcsönző színészekkel készülnek az eseményre.

Előző napon, 2019. április 5-én, pénteken pedig sok szeretettel várnak minden érdeklődőt a 15 órakor kezdődő Űrszekerek közösségtalálkozóra a Vault 51-be (1066 Budapest, Ó u. 51.). Itt a Star Trek sorozatok magyar hangjaival, Szélesi Sándor sci-fi íróval, Impulzus, Parallaxis és Médiazabálók kerekasztallal, valamint kvízzel és Star Trek tematikájú nyereményekkel készülnek. A műsorvezetők: Szórádi Erika és Tuvok magyar hangja, Holl Nándor. A pénteki közösségtalálkozóra a belépés ingyenes.

És akkor a játék!Tehát a játékban három páros belépőt nyerhettek a szombati mozibulira, ha megválaszoljátok a lenti három kérdést, és a helyes megfejtéseket március 20-án éjfélig elkülditek a jatek@sfportal.hu e-mail címre. Az e-maileket adatvédelmi okokból a játék után törölni fogjuk.

A nyertesek nevét március 21-én, csütörtökön délután tesszük közzé a cikk alatt és a facebook poszt kommentjében. A nyertesekkel a szervezők e-mailben egyeztetnek az átvételről.

Jó játékot és sok szerencsét kívánunk!

A kérdések:
a) Melyik fajjal vették fel a kapcsolatot az emberek 2063. április 5-én?
b) Mit talált fel Zefram Cochrane?
c) Kik akarják asszimilálni a Föld bolygó teljes lakosságát?

Aki játszik velünk, de nem nyer, annak jó hír, hogy az április 6-i Kapcsolatfelvétel mozibuli elővételben 1500 Ft, a helyszínen 2000 Ft adomány ellenében is látogatható. Részletek az esemény hivatalos oldalán: akapcsolatfelvetelnapja.emtv.hu és az Űrszekerek Facebook oldalán: www.facebook.com/urszekerek.emtv.hu


Leave a Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük